MENÜ

İsmail Kartal'dan saldırı açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursa maçı sonrası açıklamalar yaptı.

İsmail Kartal'dan saldırı açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Bursaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa Atatürk Stadı'ndaki kritik maç sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Lacivertliler'in hocası, "Biz topu iyi kullanan, hızı artıran bir takımız. Saha şartlarından dolayı Bursa Kulübü'nü ve burada emek veren yetkilileri tebrik ediyorum. Harika bir zemin vardı, Eskişehir mücadelsinde böyle bir şey bulamamıştık. Maça dönersek futbolun güzelliklerini iki takım da göstermeye çalıştı. İki tarafın da pozisyonları vardı. Ligde Bursa ile oynadığımız maçı iyi analiz ettik. Neyle karşılaşacağımızı biliyorduk O maçtaki hataları yapmamaya çalıştık, rakibe aynı şekilde pozisyon vermedik. Sadece duran top ve karambol oldu. Sonuçta istediğimiz sonucu iyi bir oyunla almayı başardık. Bu avantajlı skoru İstanbul'da pekiştirip finale çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Deplasmana saklanarak gidiyoruz'

Basın toplantısında ise maç öncesindeki saldırıya değinen Kartal, "Bu olayları nasıl durduracağımızı bilmiyorum. Deplasmandaki maçlara otobüsün içinde saklanarak gidiyoruz. Bu ülkenin insanıyız, neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum. Bunlara gerek yok. Fakat yanlış anlaşılmasın, öyle büyük bir saldırı yoktu. Sadece tepkilerini gösterdiler" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ