MENÜ

Fenerbahçe'de 2. Alex vakası!

Aziz Yıldırım'ın gündeminde hafta sonu Kadın Basketbol Şubesi vardı. Hedefteki ilk isim koç Winnicki'ydi. Tecrübeli hocayla yollar ayrılırken, önemli oyunculardan Polonyalı Agnieszka Bibrzycka, adeta Alex de Souza'nın akıbetine uğradı ve aynı şekilde kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe'de 2. Alex vakası!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta sonundaki gündemi amatör branşlardı... Beklentinin uzağında kalan sonuçlar, Sarı-Lacivertliler’in patronunu çok üzdü ve radikal kararlara itti. O kararlardan biri de kadın basket takımı ile ilgiliydi.

4’lü finale kalmasına rağmen turnuvaya erken veda eden kadın basketçiler bir de ligdeki Play-Off serisinde Abdullah Gül Üniversitesi karşısında 2-0 geriye düşünce Yıldırım çileden çıktı. Önce bayan takımının coachu Winnicki ile yolları ayıran Başkan, ardından sporcularla bir toplantı yapmak için düğmeye bastı.

Son toplantısı oldu

O toplantı takımın Polonyalı yıldızı Bibrzycka’nın da son toplantısı oldu. Bibrzycka, Yıldırım’ı bacak bacak üzerine atmış şekilde bekliyordu ve başkan geldiğinde tavrını değiştirmedi. Bu görüntü Aziz Yıldırım’ı çok kızdırdı ve daha önceden de bir ‘disiplin problemi’ olduğu belirtilen sporcuyla yollar ayrıldı. Hatırlanacağı gibi Alex de Souza’nın ayrılış sürecini anlatırken Aziz Yıldırım yine, sporcusunun kendisini bacak bacak üzerine atarak karşılamasından duyduğu öfkeyi gündeme taşımıştı.


İşte Van Persie'nin kararı


Alex neden ayrılmıştı?

2012-2013 sezonunda 29 Eylül tarihinde deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçının devre arasında oyundan alınan Alex, kale arkası tribüne gitmiş ve tek başına maçı seyretmişti.

Sonrasında Twitter'den kendi ana dilinde yazdığı 'insanlar kıskanç' sözüyle devam eden olaylar sonucunda, yıldız futbolcu Aziz Yıldırım'la görüşmeye gitmişti. Yıldırım, Alex'in kendisini 15 dakika beklettiğini iddia etmiş, odada elinde telefonla sürekli tweet attığını ve ayak ayak üstüne atıp örf ve adetlere uygun davranmadığını ifade etmişti.

Tüm bu olaylar sonucunda Alex, uzun yıllar formasını giydiği ve kaptanlık yaptığı Fenerbahçe'den ayrılmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ