MENÜ

Fatih Terim Antalya'da!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı Futbol Buluşmaları'nın 4.'sü Antalya'da yapıldı.

Fatih Terim Antalya'da!

Antalya’nın Serik ilçesindeki Titanic Dluxe Belek Otel’de düzenlenen toplantıda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Antalya, Denizli, Muğla, Uşak, Afyon, Isparta ve Burdur illerinden futbolun temsilcileri ile bir araya geldi.

Terim, bu sabah ise profesyonel kulüplerin teknik direktörleri, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörleri ile bir toplantı yaptı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, düzenlediği toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

'SORUNLARI DİNLİYORUZ'

9 profesyonel takımın temsilcileri ile bir araya geldiklerini belirten Terim, "Başkanlar, yöneticiler, teknik direktörler, altyapı sorumluları, altyapı hocaları, her ilin futbol temsilcilikleri olmak üzere yoğun bir toplantı grupları geçiriyoruz. Herkesi dinliyoruz. Sorunları dinliyoruz. Düşüncelerini alıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Adana, İzmir, Edirne’den sonra dördüncü durağımız Antalya’yaydı. Bundan sonra Erzurum’da toplantı yapacağız" dedi.

İki gün süren toplantının çok başarılı geçtiğini işaret eden Terim, "Gerek teknik anlamda gerek idari anlamda gerekse ekonomik futbol anlamında gayet güzel konular ortaya geldi. Biz de bunları yönetimimize ileteceğiz. Bunları deşifre edeceğiz ve yol haritamızı belirlemiş olacağız" diye konuştu.

'SIKINTILARI YERİNDE GÖRME FIRSATI YAKALADIK'

Bu toplantılarda futbolun sıkıntılarını yerinde görme fırsatı yakaladıklarını belirten Terim, "Futbolun sıkıntılarına genel olarak hakim olsak da birçok arkadaşımızın sıkıntılarını birebir temas ederek, dokunarak dinlemek çok başka bir şey. Bu da bizim yol haritamızı çizdiği gibi bu haritada önceliğimizi neye vereceğimizi de gösterecek" şeklinde konuştu.

Terim öğleden sonra ise ASK, TÜFAD başkanları, BESYO müdürleri, Gençlik ve Spor İl Müdürleri, Milli Eğitim İl Müdürleri, futbol il temsilcileri, il hakem kurulu başkanları ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları ile bir araya geldi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ