MENÜ

Elde var Sivok!

Beşiktaş'ta uzun bir süre Slaven Bilic tarafından kadroya alınmayan, sezon sonunda gönderilecekler arasında gösterilen Tomas Sivok, mevcut tabloda takımın en değerli ismi haline geldi.

Elde var Sivok!

Ersan’ın sakatlığı, Necip’in cezalı duruma düşmesi nedeniyle son haftaların formda ismi olarak göze çarpan Sivok, Trabzon deplasmanında takımın bel kemiği olacak. Çek savunmacının partneri ise Pedro Franco olarak gözüküyor.

Jose Sosa resitali

Beşiktaş’ta dün gece yıldızlaşan isimlerden biri de Sosa oldu. Arjantinli bir maestro gibi takımının ataklarını yönetti. Sezonun ilk yarısındaki Karabük deplasmanında 2 asistle oynayan Sosa, dün gece de takımına zaferi getiren golün pasını verdi. Başarılı istatistikleriyle dikkat çeken Sosa, ayrıca 5 kez adam eksilterek bu alanda da sahanın en etkili ismi oldu. Sosa’nın bu sezonki
7. asistiydi.

Günay kaleyi aldı

Cenk Gönen’in iyileşmesine rağmen Karabük sınavında Günay Güvenç’e şans veren Bilic bu tercihiyle şaşırtmıştı. Genç file bekçisinin kritik maçtaki performansı merak konusuydu. Yenilen golde yapabileceği bir şey olmayan Günay, Karabükspor’un tehlikeli olduğu 4 pozisyonda arkadaşlarına güven verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ