MENÜ

Elazığspor: 2 - Albimo Alanyaspor: 0

Elazığspor, sahasında karşılaştığı Albimo Alanyaspor'u 2-0 yendi.

Elazığspor: 2 - Albimo Alanyaspor: 0

PTT 1. Lig'de Elazığspor, sahasında karşılaştığı Albimo Alanyaspor'u 2-0 yendi.

18'inci dakikada Elazığspor, sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içersinde topu takip eden Serdar'ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0

27'inci dakikada gelişen Elazığspor atağında, rakip ceza alanı dışından Noyan'ın sert vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

36'ncı dakikada bu kez etkili olan Traore, orta sahadan aldığı topla geliştirdiği atakta kaleci Haydar ile karşı karşıya kaldı. Traore, topu sağ kanattaki Serdar'a aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda top, kaleciden dönerken, ev sahibi ekip Elazığspor mutlak bir golden oldu.

40'ıncı dakika yine etkili olan Elazığspor'da Traore, topu göğsü ile Noyan'ın önüne bıraktı. Noyan'ın sert vuruşunda kaleci Haydar, parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

49'uncu dakika topla buluşan Ömer'in vuruşunda defanstan dönen topu önünde bulan Serdar'ın vuruşunda top ağlara gitti. Orta hakem orta alanı gösterirken, yan hakemlerin uyarısıyla bu gol geçerli sayılmadı.

69'uncu dakikada etkili olan ev sahibi ekip Elazığspor, ikinci golüne kavuştu. Bu dakikada rakip Alanyaspor ceza alanına yapılan ortada Ömer'in kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 2-0

71'inci dakikada, Albimo Antalyaspor ataklarından birinde topla buluşan Ender, Tomas Borek topu kaleciye geri pas olarak gönderdi. Kaleci Haydar'ın müdahalede zorluk yaşaması top az farkla direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, maç ev sahibi ekip Elazığspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ