MENÜ

De Bruyne PSG yolunda!

Wolfsburg'un yıldızı Kevin de Bruyne, gelecek sezon Paris Saint-Germain forması mı giyecek? Belçikalı oyuncunun menajeri, Paris ekibi ile görüştüklerini doğruladı.

De Bruyne PSG yolunda!

Bu sezon Wolfsburg'ta gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çeken Kevin de Bruyne ile Paris Saint-Germain ve Manchester City'nin ilgilendiği söyleniyordu. De Bruyne'un menajeri Patrick de koster, Manchester City'nin ardından Paris Saint-Germain ile görüştüklerini de doğruladı.

De Bruyne'ün gelecek sezon Wolfsburg forması giymeyebileceğini belirten menajer; "Paris Saint-Germain Yönetimi ile Kevin'ın geleceği hakkında konuştuk. Son derece olumlu bir görüşme oldu. Transfer gerçekleşirse Paris Saint-Germain çok farklı bir kimliğe bürünebilir. Çünkü Kevin, Ibrahimovic ve Cavani gibi oyunculara çok sayıda gol attırma potansiyeline sahip" dedi.

CAVANI’DEN AYRILIK TEHDİTİ

Bu sezon 17 asisti bulunan De Bruyne, 2 asist daha yapması halinde Bundesliga rekoru kıracak. Ancak De Bruyne'ün Paris Saint-Germain'e transfer olması halinde Cavani'ye gol attırması kesin değil. Zira Uruguaylı forvet bir kez daha ayrılık tehdidinde bulundu.

Cavani'nin kanatta oynatılmasından son derece rahatsız olduğunu vurgulayan menajeri; "Edinson bir sezon daha kanatta görev yapmak istemiyor. Onun yeri forvet. Takımdaki rolü değişmezse kalmayı düşünmüyor" diye konuştu.

(NTVSpor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ