MENÜ

Bursaspor, Frey'le yolları ayıracak

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, bu sezon forma şansı bulamayan Taye Taiwo'yu 360 bin Euro'ya takımdan gönderdiklerini, sırada kaleci Frey'in olduğunu söyledi.

Bursaspor, Frey'le yolları ayıracak

Başkan Recep Bölükbaşı, kulübün televizyonunda yaptığı açıklamada Kardemir Karabüksporlu Ahmet İlhan’ı kadrolarına dahil etmek istediklerini belirtti. Teknik direktörleri Şenol Güneş’le anlaşmak istediklerini vurgulayan Başkan Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Kimse mutlu olduğu yerden ayrılmak istemez. Ben Şenol Güneş’in kalacağına inanıyorum. Civelli ile de devam etmek istiyoruz. O da isterse kalabilir. Belluschi ile oturup konuşacağız. Çok temiz, çok efendi bir oyuncu. Kalmasını gerçekten çok istiyoruz."

'Fernandao için kulübüyle görüşüyoruz'

İstanbul kulüplerinin transfer listesinde yer alan golcü oyuncusu Fernandao konusunda da değerlendirmede bulunan Başkan Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Fernandao, diğer kulüplere giderse buradaki havayı yakalayamaz. Gerek menajeriyle, gerekse kulübüyle temas halindeyiz. Josue’nin menajeriyle konuştuk. 5 milyon euro istediler, 2.5 milyon euroya indiler. Yeniden kiralama yöntemini yine devreye sokabiliriz. Geçmiş dönemdeki hataları tekrarlamak istemiyoruz."

'Kadroyu bozmak istemiyorum'

Bu sezon forma şansı bulamayan Taiwo’u gönderdiklerini ifade eden Başkan Bölükbaşı, "Tawio’yu 360 bin euroya sattık. Kulübü 1.5 milyon euro kara soktuk. Sıra da kaleci Frey var" ifadelerini kullandı. Başkan Bölükbaşı, futbolcu satmayacaklarını açıklarken, "Ben bu kadroyu bozmak istemiyorum, üzerine 6-7 oyuncu daha koymak istiyorum. Şenol Güneş’de bunu istiyor" dedi.

Başkan Bölükbaşı, son olarak futbolcularına yaklaşık 17 milyon TL borcu bulunduğunu sözledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ