MENÜ

Burak Yılmaz: Hayatımı kurtardın!

Galatasaray'ın ecel terleri döktüğü maçta kale ağzından 4 net pozisyonu harcayan milli futbolcu 90 dakikanın bitiminde Hakan Balta'ya, "Hayatımı kurtardın. O golü atmasaydın kendime gelemezdim" ifadesini kullandı.

Burak Yılmaz: Hayatımı kurtardın!

Arena'da ölüp ölüp dirildiği maçta Gaziantepspor'u 1-0 yenen Galatasaray'da gecenin kahramanı hiç kuşkusuz Hakan Balta'ydı... Bitime 5 dakika kala kafayla attığı golle 3 puanı getiren tecrübeli futbolcu sadece Sarı-Kırmızılı takımı değil Burak Yılmaz'ı da kurtardı. Özellikle ikinci yarıda çok önemli fırsatlar yakalayan ve kale ağzından yüzde yüz 4 pozisyonu harcayan milli futbolcunun 90 dakikanın bitiminde Hakan Balta'yı adeta bağrına bastığı ortaya çıktı. Soyunma odasında Hakan'ın boynuna sarılan Burak'ın, "O golle benim hayatımı kurtardın. Eğer maçı kazanamaydık kaçırdığım goller nedeniyle kendimi asla affetmezdim. Uzun süre de kendime gelemezdim. Sana ne kadar teşekkür etsem az" ifadesini kullandığı öğrenildi. Galatasaraylı futbolcuların da soyunma odasında büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Hakan Balta'yı omuzlara aldığı belirlendi.

ÖZEL GOLLERİN ALTINDA HEP ONUN İMZASI VAR

Sabri ve Aydın'dan sonra Galatasaray'ın en eski ismi olan Hakan Balta 8 sezonda tam 256 resmi maçta forma giydi... Gaziantepspor önünde 3 puanı getiren tecrübeli futbolcu, Oftaş ve Fenerbahçe'ye attığı kritik gollerle de şampiyonlukta başrol oynamıştı. Hakan Balta, sürekli özel goller attığının hatırlatılması üzerine, "Evet özel goller bana denk geliyor ama tüm takımın payı var. İnşallah Gaziantepspor'a attığım bu gol de bizi şampiyon yapacak" ifadesini kullandı.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ