MENÜ

Babası köpeğini yemiş, evden kaçmış!

Türkiye zaman dilimine göre; 2 Mayıs'ı 3 Mayıs'a bağlayan gece Floyd Mayweather'la birlikte yüzyılın en önemli boks maçlarından birine çıkacak olan Manny Pacquiao'nun ilginç bir hikayesi var. Adeta sıfırdan zirveye giden yolda, hayatın acı gerçekleri de ortaya çıkıyor.

Babası köpeğini yemiş, evden kaçmış!

Bazı kesimlerce Ali-Fraizer ya da Tyson-Holyfield maçları gibi bir çok kapışmanın bile önünde görülen Floyd Mayweather-Manny Pacquiao karşılaşmasına kısa bir süre kala ilginç hikayeler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Manny Pacquiao'nun antrenörü Freddie Roach, 36 yaşındaki boksörün çocukluğundaki zor şartları ve evden nasıl kaçtığını anlattı...

Babası köpeğini yemiş!


Roach, gazetecilere yaptığı açıklamada Pacquiao'nun 14 yaşında boksa başladığını, bu yaşa gelmeden önce ise dükkanlardan aldığı "doughnut" denilen çörekleri alıp, 5 sent fazlasına satarak geçimini sağladığını belirtti.

Roach, "12 yaşında babası, çok fakir oldukları için köpeğini yemiş ve o da üzüntüden evden kaçmış. Daha sonra oturdukları gecekondu mahallesinin arka taraflarında kartondan bir evde yaşamış. 14 yaşında profesyonel boksa başladıktan sonra ise müthiş bir başarı hikayesi yaşandı." dedi.

Devlet başkanı olacak!

Pacquiao'yu herkes Filipinler'in gelecekteki başkanı olarak görüyor. Ülkesinde herkesten çok seviliyor. Adeta insanların umudu haline gelmiş. Hatta doğum gününe devlet başkanı da her sene katılıyor. Binlerce insan evinin önünde onu görebilmek için bekliyor.

Onun maçı varsa suç bile işlenmiyor

Ünlü boksör öyle bir şöhrete, öyle bir sevgi seline sahip ki, onun maçı varsa ülkede hayat duruyor. Suç bile işlenmiyor. Herkes onun maçını izliyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ