MENÜ

Tercih yanlış, sonuç doğru!

Hamza hoca, sezonun flaş isimlerinden Yasin'i kulübeye çekti, Olcan'ı oynattı. Trabzon maçında 'kurtarıcı' olarak oyuna giren Pandev kadroya bile alınmadı. İkinci yarı hatalarından dönen tecrübeli çalıştırıcı, gol sonrası havalara uçtu

Tercih yanlış, sonuç doğru!

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada Galatasaray, Gaziantepspor’u sahasında konuk etti. Mücadeleye, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun sahaya sürdüğü kadro damgasını vurdu. Hamza hoca, Sarı-Kırmızılılar’ın zirve yarışında tekrar ayağa kalkmasında büyük pay sahibi olan Yasin Öztekin’i, yedek bıraktı. Trabzon mücadelesinde etkisiz bir görüntü sergileyen Yasin, adeta tek maçla kulübenin yolunu tuttu. Onun yerine Olcan Adın sahne aldı. Ancak Olcan, oldukça etkisiz gözüktü. 58’de ise Hamzaoğlu, ligde 14 maçta 2 golü ve 4 asisti olan Yasin’i yanına çağırdı, bu sırada tribünlerden alkış sesleri yükseldi. Hamza hoca, skor 2-0’ken Başakşehir sınavında oyundan aldığı ve sonrasında özür dilediği Yasin’e sarıldı, 62. dakikada Olcan’ı kenara aldı.

Sneijder’in yerine Emre

72’de ise Umut Bulut çıktı, Bruma girdi. Hem Yasin hem Bruma, oyuna hareketlilik getirdi. Trabzon maçında gördüğü kart sebebiyle cezalı duruma düşen Wesley Sneijder’in yokluğunda ise Emre Çolak vardı. Genç oyuncu, Sarı-Kırmızılılar’ın en istekli isimleri arasındaydı. Karadeniz temsilcisi karşısında kurtarıcı olarak oyuna giren Goran Pandev ise Dzemaili ile birlikte kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ