MENÜ

Slaven Bilic'ten şaşırtan sözler

Beşiktaş-Karabükspor maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile Lig TV'nin deneyimli muhabiri Ömer Güvenç arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Slaven Bilic'ten şaşırtan sözler

Mücadele öncesi klasik röportaj için tercümanı Halil ile birlikte Ömer Güvenç'in yanına gelen Slaven Bilic sözleriyle şaşırttı. Bilic, Güvenç'e, "Nasılsın" diye sorduktan sonra, "İyiyim" yanıtını aldı. Bilic daha sonra tercümanı halil aracılığıyla Ömer Güvenç'e, "Galatasaray kazandı ya, iyisin" dedi. Hırvat hocanın bu yorumu karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Güvenç, "Beni hiç ilgilendirmez" dedi.

'En sevindirici nokta...'

Slaven Bilic'in bu ifadeyi yayında olmadıklarını düşünerek, kullandığı ileri sürüldü. Kartal'ın hocası maçla ilgili olarak ise şunları söyledi: "Üç takımın da yarışın içinde bulunduğu bir yarış. Giderek sona doğru yaklaşıyoruz. Bu noktadan sonra hataya yer yok. Tamamen konsantre olmuş durumdayız. En sevindirici nokta ise buraya tam takım olarak geldik. Bu çok önemliydi. Rakibe büyük saygımız var. Onlar da ligde kalmaya çalışıyorlar. Bu koşullar altında maça çıkacağız ve kazanmaya çalışacağız."

Maçtan sonra Bilic açıklama yaptı


Maç öncesi yaptığı açıklamaya netlik kazandıran Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, " Maçtan önce Ömer Güvenç'le ilgili yaptığım şakaydı. Ömer Güvenç'in iyi bir Beşiktaşlı ve profesyonel olduğunu yakından biliyorum" dedi.

Not: Görüntü Lig TV'den alınmıştır


Yılmaz Vural: Hakem bizi ağlattı

Haberin Devamı
YORUM YAZ