MENÜ

Queiroz, İran'la yeniden anlaştı!

İran Milli Futbol Takımı'ndan ayrılacağı açıklanan Portekizli teknik direktör Carlos Queiroz'un, İran Futbol Federasyonu ile yeniden anlaştığı bildirildi.

Queiroz, İran'la yeniden anlaştı!

Tehran Times gazetesinde yer alan habere göre, İran Gençlik ve Spor Bakanlığının üst düzey yetkililerinden Rıza Hüsnihu ve İran Futbol Federasyonu Başkanı (IFF) Ali Keffaşiyan'ın Queiroz ile yaptığı görüşmede, Portekizli teknik adamla 2018'e kadar takımda kalması konusunda anlaşmaya varıldı.

Querioz ile aralarındaki sorunların çözüldüğünü ifade eden Keffaşiyan, "Queiroz, milli takımı 2018 FIFA Dünya Kupası'na hazırlayacak. Hedefimiz 32 takım arasına girebilmek" dedi.

İran Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İran Futbol Federasyonu arasındaki anlaşmazlık nedeniyle Queiroz, geçen ay istifa ederek takımdan ayrılacağını açıklamıştı. İran medyasına yansıyan haberlerde, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin devreye girmesiyle sorunun çözüldüğü yorumları yapıldı.

Queiroz'un takımdan ayrılacağını açıklamasından sonra İranlı sporseverler, karara tepki göstermişti. İran'ın önde gelen spor muhabirlerinden Ali Hakşinas, Aftab-i Yezd gazetesinde, halkın tepkisini göz önüne alan Ruhani'nin Gençlik ve Spor Bakanlığına, Portekizli teknik direktörle yeniden anlaşılması konusunda talimat verdiği bilgisini paylaşmıştı.

Bir dönem İspanyol ekibi Real Madrid'i de çalıştıran Queiroz, anlaşmayla birlikte İran Milli Takımı'nı 2018 FIFA Dünya Kupası'na hazırlayacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ