MENÜ

Obradovic, sansüre mi uğradı?

Zeijko Obradovic, dün akşam kaybedilen Anadolu Efes karşılaşmasının ardından olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Obradovic, sansüre mi uğradı?

Fenerbahçe Ülker'i tarihinde ilk kez Euroleague'de Final Four'a taşıyan Zeijko Obradovic, dün akşam Ülker Arena'da Anadolu Efes'e kaybedilen maçtan sonra gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

Obradovic, 82-83'lük yenilginin ardından yayıncı kuruluşa röportaj verirken, kendisiyle birlikte olan tercümanın, deneyimli koçun sözlerini tam olarak çevirmediği ortaya çıktı.

Başarılı koç konuşmanın bir yerinde, ''Herkesin konuştuğu bir hikaye var. Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı var diye. Bu yalnızca bir hikaye'' sözleri, tercüman tarafından çevrilmedi.

Bu durumla birlikte, acaba Obradovic'in sözleri sansüre mi uğruyor sorusu akıllara geldi.

İşte Obradovic'in maç sonu açıklamasının tamamı:

Oyuncularımda yeterli seviyede enerji yoktu. Ben de onlara, sanki Euroleague'de Play-Off maçı oynuyor gibi motive olmalarını istedim. Ancak net görüldüki bazı oyuncular performans adına sahada bizimle yoktu. Bunun neden olduğunu onlara sormak lazım.

'25 milyon taraftar sadece hikaye'

Bu dönem Fenerbahçe adına çok tarihi bir dönem. Euroleague'de Final Four'a kalmış bir takımız. Pazar akşamı saat 7'de Türkiye'nin en önemli takımlarından biri olan Anadolu Efes'e karşı oynuyoruz. Ancak tribünler bomboş. Maç öncesinde ve maç içerisinde sürekli takip ettim. Buraya gelenlere tekrar teşekkür ediyorum. Ancak bu benim için anlaşılabilir bir durum değil.

Bu durumu hep kalbimde taşıyacağım. Kendimi çok kötü hissetim. Herkesin bahsettiği bir hikaye var. Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı var diye. Bu yalnızca bir hikaye. Bu bahsedilen kesinlikle bizimle değildi''

Haberin Devamı
YORUM YAZ