MENÜ

Mustafa Denizli: Teklifleri onlara sorun. Yüzleri orada...

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluklar yaşayan Mustafa Denizli, Galatasaray tribünlerinin açtığı pankart yüzünden adeta isyan etti. Lig TV'de yayımlanan Maraton programında kendisine haksızlık edildiğinden gözleri dolu şekilde dem vuran Denizli, bir bomba transfer iddiasını ise ağzından kaçırdı...

Mustafa Denizli: Teklifleri onlara sorun. Yüzleri orada...

Denizli isyan konuşması sırasında, "Geçen sezon Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, daha önceki sene dönemin Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, ondan önceki sene ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yüzleri orada... hepsinin bana yaptıkları teklifleri kendilerine sorabilirsiniz?" dedi.

Galatasaray'ı yalanlamıştı

Denizli'nin adı Roberto Mancini görevden ayrıldığı dönemde Galatasaray'la anılmış, Ünal Aysal, Denizli'yi teknik direktör olarak değil de farklı pozisyonlarda düşünebileceğinin sinyallerini vermişti. Fakat Denizli o dönemde; Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadığını ifade etmişti.

Orman'dan ''yürek'' göndermesi

Denizli'nin açıkladığı, Beşiktaş başkanın kendisine yaptığı teklifle ilgili o dönemde büyük tartışmalar yaşanmıştı. Denizli teklifi reddedince Orman; "Rize'ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim'in karşısına çıkmaya cesaret edemedi" demiş Denizli ise, "Yürek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır, yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir?" cevabını vermişti.

''Fenerbahçe'yi çalıştırmaktan şeref duyarım''

Denizli, Fenerbahçe ile de Aykut Kocaman'ın istifası sonrasında görüşmüş, teklifi yapan ise Abdullah Kiğılı olmuştu. Denizli o görüşme sonrasında; "Daha önce de sizinle çalıştım. Bu takımın başında olmaktan şeref duyarım..." cevabı vermişti. Aziz Yıldırım ise daha önce oturup tavla bile oynadığı Denizli'yi bu sezon TV'lerde Fenerbahçe'yi eleştirdiği için, "bizimle çalışmak için haber gönderenler, bugün bizi acımasızca eleştiriyor" diyerek isim vermeden yerden vere vurmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ