MENÜ

Hasan Şaş'tan Olcan Adın yorumu

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenördü Hasan Şaş, ilk 11'de başladığı Gaziantepspor maçöında yerini Yasin Öztekin'e bırakan Olcan Adın hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Hasan Şaş'tan Olcan Adın yorumu

Gaziantepspor'u 1-0 yenerek liderl olan Galatasaray 'da Olcan Adın'ın performansı hayal kırıklığı yaşattı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ilk 11'de sahaya sürdüğü 29 yaşındaki futbolcu, 62. dakikada yerini Yasin Öztekin'e bıraktı.

Yasin Öztekin de şaştı kaldı!

Sarı-kırmızılı forma altında beklentileri karşılayamayan Olcan'ın performansını değerlendiren yorumcu Hasan Şaş, büyük bir potansiyele sahip olmasına karşın milli oyuncunun büyük takımda oynama güdüsünün henüz gelişmediğine vurgu yaptı.


Olcan Adın'dan Hamzaoğlu'na tavır!


'Galatasaray'da olmadı


Olcan Adın'ın Galatasaray'da silik kaldığını ifade eden Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü, "Bazı futbolcular vardır büyük takımlarda oynayamaz ama Anadolu takımlarında inanılmaz işler yapar. Olcan da böyle. Önce Gaziantepspor ardından Trabzonspor 'da yaptıkları ortada, ancak Galatasaray'da olmadı. Direkt 11 oyuncusu olarak geldi ancak şu ana kadar yaptıkları ortada. Trabzonsporlu Erkan Zengin de böyle bir futbolcu" dedi. (Radikal)

Haberin Devamı
YORUM YAZ