MENÜ

Hakan Balta'dan altın kafa

Galatasaray, Gaziantepspor karşısında beklenen futbolu sergileyemedi. Her geçen dakika umutlar azalırken, 85. dakikada Hakan Balta sahneye çıktı. Attığı güzel kafa golüyle altın değerinde 3 puanı getirdi.

Hakan Balta'dan altın kafa

Fenerbahçe’nin Eskişehir’den beraberlikle dönmesi, Galatasaray’ın iştahını kabartmıştı. Taraftarın beklentisi, ligin güçsüz ekiplerinden Gaziantepspor karşısında rahat bir galibiyetti. Aslan maça hızlı başlasa da bir türlü pozisyon üretemedi. Kapanan rakibi önünde çok kötü bir futbol sergiledi. Dakikalar ilerledikçe, stres arttı. Sneijder’in yokluğunda tüm yük Burak Yılmaz’ın omuzlarındaydı ancak o da gelen fırsatları bir bir harcadı. Umutlar yavaş yavaş tükenirken sahneye Hakan Balta çıktı. Tecrübeli oyuncu, 85. dakikada Selçuk İnan’ın kullandığı kornerde ön direkte çok iyi yükseldi, müthiş bir kafa golüyle Arena’yı sevince boğdu. Hakan’ın kritik golüyle Cim Bom şampiyonluk yolunda son derece önemli bir galibiyet elde etti.

919 gün sonra!

Hakan Balta, ligde en son gol sevincini 19 Ekim 2012’deki Gençlerbirliği maçında yaşamıştı. Başarılı savunmacı tam 919 gün sonra bir kez daha ağları sarstı. Bu gol aynı zamanda Hakan Balta’nın Türk Telekom Arena’daki ilk sayısı oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ