MENÜ

Gökhan Töre geri dönüyor

Kasımpaşa maçında cezalı olması sebebiyle görev yapamayan Gökhan Töre, bugünkü Karabük mücadelesiyle formasına dönecek. Baldırındaki problemi tamamen atlatan 23 yaşındaki yıldız, Ankara'daki karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak.

Gökhan Töre geri dönüyor

Beşiktaş’ta bu sezon yaptığı büyük çıkışla takımındaki yerli oyuncular arasında bir numaraya yerleşen Gökhan Töre, 1 haftalık aranın ardından bugünkü Karabükspor mücadelesiyle formasına geri dönecek. Ligde takımının geçen hafta 5-1’lik skorla galip ayrıldığı Kasımpaşa mücadelesinde sarı kart cezalısı olması sebebiyle görev yapamayan 23 yaşındaki futbolcu, bu akşam Ankara’da tekrar sırtına geçireceği formasıyla beraber yine fark yaratmak için çaba gösterecek. Bu sezon görev aldığı 39 maçta sergilediği; 9 gol ve 8 asistlik performansla dikkat çeken başarılı sağ kanat oyuncusu, Osmanlı Stadı’ndaki mücadelede takımına 3 puanı getirmek için sınırlarını zorlayacak.

Problemi kalmadı

Geçtiğimiz perşembe günü yapılan takım çalışmasında sağ baldırından sakatlanan Gökhan Töre, cuma yapılan antrenmana tedbirli olarak katılmamıştı. Yoğun tedavi görmesinin ardından takımının son iki idmanında yer alan genç yıldızın bütün problemini atlattığı öğrenildi.

‘Hiç komik değilsin Ba’

Sosyal paylaşım uygulaması Instagram’daki etkinliğiyle bilinen Gökhan, dün yine gündem yarattı. Sabah saatlerinde yapılan takım çalışmasının ardından takımın bir diğer yıldızı Demba Ba’yla olan bir fotoğrafını Instagram’daki hesabından paylaşan Töre, karenin altına, “Allah rızası için birisi bu adamı başımdan alsın. Hiç komik değilsin Demba Ba” yazdı. Paylaşımın altına dakikalar içinde binlerce yorum ve beğeni gelirken, Beşiktaşlı birçok Instagram grubu da bu fotoğrafı Siyah- Beyazlılar’la paylaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ