MENÜ

Ersun Yanal'ı çıldırtan pozisyon

Landel'in önce Erkan Zengin'e dirsek atması, ardından Mustafa Akbaş'ı sakatlayıp kenar yönetimine dönüp gülmesi Ersun Yanal'ı çıldırttı. Hakeme tepki gösteren Yanal, kırmızı kartın verilmemesine çok sinirlendi.

Ersun Yanal'ı çıldırtan pozisyon

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Trabzonspor, Ankara deplasmanında da fire verdi. 36. dakikada Mustafa Akbaş, Landel’in dirseği sonrası yerde kaldı. Ardından karşılaşmaya devam edemeyen genç futbolcu, yerini Yusuf Erdoğan’a bıraktı.

Fakat Landel’in tek vukuatı bununla sınırlı değil. Bu pozisyondan hemen 10 dakika önce de Erkan Zengin’e dirsek atan Landel’in yaptığı bu hareketler, Ersun Yanal’ı çıldırttı. Yanal’ın sinirlendiğini gören Gineli oyuncunun ardından gülerek karşılık vermesi ortamın gerilmesine yol açtı.

Olay fazla büyümeden kapansa da, başarılı teknik adam maç sonunda hakemlere de yüklendi. Beşiktaş mücadelesine odaklandıklarını belirten Yanal, “Yusuf aldığı darbe sonucu 8 hafta sahalardan uzak kaldı. Şimdi Mustafa ve Yatabare oldukça dramatik bir haldeyiz. İkinci yarıda 23 puan topladık. Bu lider olan takımların topladığı takımlarla aynı. Daha fazla toplar mıydık tam bilmiyorum. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var, sakatlıklardan dolayı ortaya çıkacak olan kadroya bakacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ