MENÜ

Eden Hazard yılın oyuncusu seçildi

Eden Hazard dün akşam Profesyonel futbolcular derneği tarafından yılın sporcusu seçildi.

Eden Hazard yılın oyuncusu seçildi

Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen 24 yaşındaki Hazard, 'Çok sevinçliyim. İyi oynayıp oynamadığıma sizler karar verdiniz. Bunu hakettiğimden emin değilim fakat futbolcular tarafından yılın futbolcusu seçilmem çok önemli benim için. Onlar futbolun içindeler ve futbolu biliyorlar. Şampiyonluğa çok yakınız. Geçen sezon oynadığımdan daha iyisini oynamak için çalıştım. Daha fazla gol atmayı hedefledim'' ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Mourinho'nun Hazard'ın tek bacağı 100 milyon Euro eder yorumu hakkında da konuşan Hazard, ''Chelsea'de çok mutluyum. Çok önemli futbolcularla oynuyorum, kupalar kazanmak istiyorum. En çok istediğim kupa şampiyonlar ligi kupası.Belki bir gün Drogba gibi Şampiyonlar ligi kupasını Stamford Bridge'e getiririm.

''Ronaldo ve Messi başka dünyalı. Belki ben de birgün onlar gibi olabilirim. Bunu yapabilmem için bir veya iki seviye aşama kaydetmeliyim. Daha gencim. Messi 24 yaşında Ballon D'or ödülünü kazandı. Gelişmem gerektiğini biliyorum.

Bu gelişmeyi Mourinho'nun yardımıyla yapabilirim. Beni serbest oynatıyor hiç baskı yapmadan. Herkes biliyor topla oynamayı sevdiğimi. Topsuz oynamaya da alışıyorum'' açıklamalarında bulundu.

Edip Adanır / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ