MENÜ

Beşiktaş-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Lig'in zirvesi için birlikte yarıştığı Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada bugün Ankara'da Karabükspor'u ağırlayacak. Kara Kartal'ın yıldızları, 20 bin taraftarı önünde rakibini kayıpsız geçip kalan döneme avantajlı lider olarak girmeyi planlıyor.

Beşiktaş-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de bu sezon taraftarından yönetimine şampiyonluğa kilitlenen Siyah-Beyazlılar, 28. haftanın kapanış maçında bugün Kardemir Karabükspor’u Osmanlı Stadı’nda yaklaşık 20 bin taraftarının desteğiyle ağırlayacak. Zirve yarışında geçen haftayı önde tamamlayan Fenerbahçe’nin Eskişehir deplasmanında 2 puan bıraktığı haftayı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapan Kara Kartal, kendi seyircisi önde zafere uzanıp liderlik koltuğunu ele geçirmek için çabalayacak. Bu mücadele öncesinde yapılan takım çalışmalarında teknik direktör Slaven Bilic’in, “Şampiyonluk için önümüzde sadece 7 maç kaldı... Takım olarak sezon başından beri çeşitli fedakarlıklara katlandık. Sezon sonunda Süper Lig’i zirvede bitirelim ve emeklerimizin karşılığını alalım” sözlerini sarf ederek oyuncularını zafere hazırladığı öğrenildi.

‘Taraftarımız önünde zirveyi alacağız’

Siyah-Beyazlı oyuncular da, Süper Lig liderliğini getirecek Karabükspor maçı öncesinde galibiyet için oldukça iddialı... Beşiktaş’ın yıldızlarının, kendi aralarında bu maçla ilgili olarak yaptıkları sohbetlerde, “Ankara’da coşkulu bir taraftar desteği önünde Karabükspor’a karşı oynayacağız. Bu maçı alıp Süper Lig’in zirvesini ele geçirelim. Eğer zirveyi geri alırsak rakiplerimizin üzerindeki baskı daha da artacak. Bu da kalan haftalarda bize olumlu yansıyacak” diyerek galibiyet yemini ettikleri bildirildi.

Sınırda 3 futbolcu var

Ligde şampiyonluk yolunda kalan 7 maçtan da zaferle ayrılmaya kilitlenen Beşiktaş’ta, bugünkü Karabükspor mücadelesi öncesinde 3 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Siyah-Beyazlılar’da; Kerim Frei, Serdar Kurtuluş ve Demba Ba, bugün kart görmeleri halinde takımlarının gelecek haftaki Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Öte yandan takımın başarılı teknik adamı Slaven Bilic’in, bu maç öncesinde sınırdaki isimleri özel olarak uyardığı ve gereksiz kart görmemelerini istediği bildirildi.

Karabük’te tek eksik var

Spor Toto Süper Lig’de sezonun 28. hafta maçında Ankara Osmanlı Stadı’nda Beşiktaş’a konuk olacak Kardemir Karabükspor’da, zorluk karşılaşma öncesinde 1 eksik bulunuyor. Kırmızı-Mavililer’de, sakatlığı süren tecrübeli savunmacı Emre Güngör, Başkent’teki mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Öte yandan takımda cezalı futbolcu yer almıyor.

Muhtemel 11'ler

STAT: Osmanlı
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Bülent Yıldırım

BEŞİKTAŞ
Günay
Serdar
Sivok
Ersan
Motta
Gökhan
Atiba
Tolgay
Sosa
Olcay
Ba
T.D.: Slaven Bilic

KARABÜKSPOR
Waterman
Erdem
Yiğit
Mabiala
Tanju
Ahmet İlhan
Musa
Hakan
Furkan
Traore
Fatih
T.D.: Yılmaz Vural

Haberin Devamı
YORUM YAZ