MENÜ

Altınordu'nun iştahı kabardı!

Üst üste 5. galibiyetini Şanlıurfaspor karşısında alan İzmir temsilcisi, ligden düşmesi kesinleşen Orduspor'u mağlup edip, hem 6'da 6 hem de Play-Off barajına bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Altınordu'nun iştahı kabardı!

PTT 1. Lig'de son maçında Şanlıurfaspor'u 1-0'la geçip galibiyet serisini 5'e çıkaran Altınordu, ligden düşmesi kesinleşen Orduspor'u da gözüne kestirdi. Yarın Karadeniz deplasmanında 3 puan arayacak İzmir temsilcisi, hem galibiyet serisini 6'ye taşımak hem de 'ilk 6'ya bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Saat 19.00'da 19 Eyül Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi 41 puanda bulunan Kırımızı-Lacivertliler'in Play-Off barajıyla arasında da 6 puan fark bulunuyor.

'Disiplini bırakmak yok'

Galibiyet serisini sürdürmeleri gerektiğini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Kalan tüm maçlarımızı aynı ciddiyetle oynayacağız. Orduspor’a karşı ’Nasıl olsa kazanırız’ düşüncesinde olursak beklenmedik bir sonuç alabiliriz. Disiplini elden bırakmamalıyız" dedi. Bu arada Ege temsilcisinde sarı kart cezalısı stoper Yusuf dışında eksik yok. Eroğlu'nun Yusuf’un yerine savunmada Sinan ya da Çağlar'a görev vermesi bekleniyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ