MENÜ

2 ve 3. Lig'de Play-Off tarihleri

Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e yükselecek son takım ve 3. Lig'den 2. Lig'e çıkacak son 3 takımın belirleneceği play-off müsabakalarının tarihleri belli oldu.

2 ve 3. Lig'de Play-Off tarihleri

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Spor Toto 2. Lig’de çift maç eleme usulüne göre oynanacak Play-Off çeyrek final birinci maçlarının 7 Mayıs Perşembe, rövanşlarının ise 11 Mayıs Pazartesi günü oynanacağı duyuruldu. Bu müsabakaların galipleri arasında yine çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı final birinci maçlarının 15 Mayıs Cuma, rövanşlarının da 19 Mayıs Salı günü oynanacağı belirtildi. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak final müsabakasının yeri ve tarihi ise daha sonra açıklanacak. Spor Toto 2. Lig Play-Off müsabakalarına, gruplarda 2, 3, 4 ve 5. sırada kendilerine yer bulan takımlar katılma hakkı kazanacak ve çeyrek finalden itibaren çapraz eşleşmeyle birbirlerine rakip olacak.
Final tarihi daha sonra açıklanacak

Spor Toto 3. Lig’de ise çift maç eleme usulüne göre oynanacak play-off yarı final birinci maçlarının 14 Mayıs Perşembe, rövanşlarının ise 18 Mayıs Pazartesi günü oynanacağı kaydedildi. Bu müsabakaların galipleri arasında tek maç eleme usulüne göre oynanacak final maçlarının tarihi ise daha sonra belli olacak. Spor Toto 3. Lig’de Play-Off müsabakalarına, gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırada kendilerine yer bulan takımlar katılma hakkı kazanacak ve her grupta takımlar kendi aralarında çapraz eşleşmeyle birbirlerine rakip olacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ