MENÜ

Yılmaz Vural: Kazanmak zorundayız

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş karşısında kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Yılmaz Vural: Kazanmak zorundayız

Kardemir Karabükspor, yarın Ankara’da yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayarak otobüsle Ankara’ya hareket etti.

Teknik direktör Yılmaz Vural gözetiminde yapılan son antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Emre Güngör katılmazken hafif sakatlıkları bulunan Mabiala ve Traore takımdan ayrı çalıştı. Diğer futbolcular istasyon ve top kapma çalışması yaptı.

Yılmaz Vural, Beşiktaş’ın şampiyonluk kendilerinin ise ligde kalmak adına maçı kazanmak için oynayacağını söyledi. Vural, "Bizim de ligde kalma anlamında maçı kazanmamız lazım. Tabi ki Beşiktaş’ı yenmek kolay değil ama Beşiktaş’ın da Karabükspor’u yenmesi kolay değil. Çünkü takımların birbirlerinden puan alabileceği bir lig oynanıyor. Bunu da Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında gördük. Bundan sonra ligde 3 neticeli maçlar oynanacak. Her takımın her takımı yenebileceğini bilmekte fayda var. Ligde kimin düşeceği ve kimin çıkacağı, Allah’tan başka kimsenin bileceği bir iş değil. O yüzden biz de bu curcuna içerisinde ligde kalmaya aday takımlardan biri olmak istiyoruz. Bunun içinde maçıkazanmamız gerektiğini biliyoruz. Herkes herkesi yenmeli ki,düşündüğü hedeflere varabilsin" dedi.

Beşiktaş maçının iyi bir maç olacağını vurgulayan Vural, şöyle dedi:

"İki takımın da gol atmak zorunda olduğu bir maç oynanacak. İnşallah maçı yönetecek olan Sevgili Bülent Yıldırım maça katkıda bulunur. Bu maç inşallah bizim lehimize biter. Umarım maçtaki sonuç bizi iyi konuşturur. Gelecekle ilgili daha umutlu hale getirir. Takımımın bu maçı başarıyla tamamlayacağına çok inanıyorum. Lider Fenerbahçe’nin puan kaybettiği bir haftada Beşiktaş’a fırsat doğdu. Daha iyi oynamak için bir imkanları oluştu. Bu ülkede herkes herkesin içini ve dışını iyi biliyor. Beşiktaş takımı oyuncusunun nereye koşacağına kadar her şeyin çok iyi farkındayız. Yeter ki bu anlatılanları uygulayan oyuncu sahada uygulama psikolojisine, fiziksel dirence sahip olabilsin. Bu da bizde var. İnşallah sahadan boynu bükük ayrılmayız.’’

Beşiktaş maçında Emre Güngör, Mabiala ve Traore’nin sakatlıkları dolayısıyla oynayamayacağını açıklayan Vural, şöyle devam etti:

"Geçen hafta kazanan kadroyu bozmak istemezdik. Bilic de kazanan takımı bozmak istemiyor. Ama maalesef biz bozduk. Bu sakatlıklar canımızı yakmadı değil. Ama onların yerine oynayacak aslan gibi oyuncularımız var. İnşallah şanslarını iyi kullanırlar. Umarım bundan sonra sakatlık yaşamayız."

5 oyuncusunun sarı kart sınırında olduğunun hatırlatılması üzerine ise Vural, şöyle dedi:

"Çok dikkatli oynamamız gerekiyor. Kart sınırındaki oyuncularımız cezalı duruma düştüklerinde aranacak oyuncular. O yüzden bu oyuncularımızın kart görmemesi gerekiyor. Ancak pozisyon gereği ne gerekiyorsa yapacak. Gerekirse görecek. Ben sarı kart görmeyeyim diye bir şey yok.’’

Bülent DİKTEPE/KARABÜK DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ