MENÜ

Volkan Demirel ne yapsın!

Tecrübeli file bekçisi, özellikle ikinci yarıda önemli kurtarışlar yaptı, Es Es'e geçit vermedi. Ancak Emre Güral'ın 80. dakikadaki füzesinde çaresiz kaldı.

Volkan Demirel ne yapsın!

Eskişehir maçının Volkan Demirel için ayrı bir önemi vardı. Dün akşamki karşılaşma takımının şampiyonluk yolunda çok kritik bir sınavı olmasının yanı sıra, Volkan’ın kariyerindeki 294. lig maçıydı. İlk 11’de sahaya çıkan deneyimli kaleci, Rüştü Reçber’i yakalayarak Fenerbahçe’nin en çok forma giyen iki file bekçisinden biri oldu. Bu anlamli maçta Volkan oldukça başarılı bir performans sergiledi. Eskişehir forvetlerinin yakaladığı müsait pozisyonlarda gole izin vermedi. Ancak 80. dakikada Emre Güral’ın yaklaşık 25 metreden çektiği müthiş şutta, çabaları gole engel olamadı.

Çıldırttılar

Volkan Demirel, 58. dakikada çizgi üzerinde topu tuttu. Ancak Funes Mori kayarak kendisine müdahale etti. Bu pozisyonda kolu çizilen 32 yaşındaki kaleci oldukça sinirlendi. Mori’nin üstüne yürümek istese de Bekir buna engel oldu. Volkan karşılaşmanın son anlarında ise bu kez savunmada açık veren arkadaşlarına ateş püskürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ