MENÜ

Torku Konyaspor 2-1 Akhisar Belediyespor

Tehlikeli bölgeden uzaklaşan iki takımın kapışmasında zafer Konyaspor'un oldu. Akhisar'ı 2-1'le geçen Yeşil-Beyazlılar, yenilmezlik serisini 7 maça çıkarıp kulüp tarihinin en başarılı istatistiğini elde etti.

Torku Konyaspor 2-1 Akhisar Belediyespor

Hedefsiz iki takımın mehter marşı eşliğinde iki ileri bir geri tempoda oynadıkları maçta gülen taraf Akhisar Belediyespor’u 2-1 yenen Torku Konyaspor oldu. Alttaki üç takımın grup halinde sıralanması sonucu düşme korkusunu üstünden atan takımların antrenman havasındaki mücadelesi dün tribünleri mutlu etmedi. Futbolseverler atılan gollerin güzelliği ile avunurken, teknik adamlar ise gelecek sezon kadrolarında tutacakları futbolcuların bir anlamda performanslarını ölçtü. Konya’da dün Mehmet Güven-Rangelov işbirliği futbolu kısır mücadeleyi zenginleştiren en önemli faktördü. Akhisar’da ise Güray yine duran topların ustası olarak sivrildi. İkinci yarıda sahne alan Mehmet Akyüz oyuna kattığı heyecan ile Vaz Te’yi aratmadı.

Direkler konuştu

32’de Güray soldan ortaladı. Kalabalık defans arasından yükselen Custodio, Süper Lig’deki ilk golünü kaydetti: 0-1. 45’te Rangelov soldan ceza sahasına hareketlenen Mehmet Güven’e topu uzattı. Tecrübeli futbolcu meşin yuvarlağa gelişine vurup, estetik bir gole imza attı: 1-1. İlk golün asistini yapan Rangelov, bu kez 48’de Mehmet Güven’in gönderdiği topu sürükledi, soldan ceza sahasına girip, Oğuz’un üstünden ağları havalandırdı: 2-1. Konya, tarihinde ilk kez 7 maç üst üste yenilmedi.

90 + Hüseyin Sakarya

Haberin Devamı
YORUM YAZ