MENÜ

Gareth Bale İngiltere'yi karıştırdı

Real Madrid'in 100 milyon euroluk bonservis bedelli oyuncusu Gareth Bale, yaz sezonunda İngiltere'ye dönebilir. Premier Lig'in 3 devi ise onun için adeta birbirine girmiş durumda...

Gareth Bale İngiltere'yi karıştırdı

Liglerde sezon sonları yaklaştıkça transfer haberleri de gündeme gelmeye başladı. Son iddia İspanya'dan...

İspanyol ve İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Gareth Bale için Premier Lig'in 3 dev takımı Chelsea, Manchester United ve City büyük mücadele içinde...

Kontratta "105 milyon euro" yazıyor

Bale'in Real ile olan sözleşmesinde "105 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunuyor. Real Madrid'in Bale'i satmak istemesinin en büyük gerekçesi ise yaz döneminde yapılacak yeni transferler için kaynak yaratmak. Ancak bu, Real Madrid'in nakit sorunu olmasından dolayı değil, tamamen UEFA'nın son senelerde çok önem verdiği Finansal Fair Play kurallarına uymak zorunda olmasından kaynaklanıyor.

Real de Marco Reus'u istiyor

Real Madrid'de Gareth Bale sorunu devre arasından bu yana konuşuluyor. 25 yaşındaki oyuncu kalmak istiyor. Ancelotti de onun kalmasından yana ancak Isco'nun yedek kalmasından ötürü mutsuz olması, ona as kadroda yer açılmak istenmesi ve Finansal Fair Play kuralları işleri zorlaştırıyor.

Dortmund'la sözleşme yenileyen Marco Reus'un yeni sözleşmesine "40 milyon euroya serbest kalır" maddesi konuldu. Real bu meblayı ödeyip, yıldız orta sahayı kadrosuna katmak istiyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ