MENÜ

Galatasaray-Gaziantepspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen hafta Trabzon'a yenilerek liderlik koltuğunu kaptıran Galatasaray, bugün Arena'da Gaziantep'i konuk ediyor. Sarı-Kırmızılı futbolcular, kritik mücadele öncesi omuz omuza verip, “4. yıldız ateşini bu maçta yakalım, artık puan kaybetmek yok” diyerek şampiyonluk mesajı gönderdiler.

Galatasaray-Gaziantepspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray yara sarmaya hazırlanıyor... Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’a mağlup olarak liderlik koltuğunu kaptıran Sarı-Kırmızılılar, bugün TT Arena’da konuk edeceği Gaziantepspor karşısında, bu kaybı telafi etmek istiyor. Galatasaraylı futbolcular, dünkü antrenman sonrası bir araya gelerek omuz omuza verdi ve şampiyonluk yemini etti. Başta Burak, Melo ve Selçuk gibi futbolcuların konuştuğu toplantıda, “Ligde 7 maçımız kaldı. Artık hiçbir kaybın telafisi yok. Hepimiz iki kişilik mücadele etmek zorundayız. 4. yıldız ateşini bu maçta yakalım, artık puan kaybetmek yok. Sıkıntıları bir kenara bırakalım, herkes takımı için mücadele etsin” ifadeleriyle, mutlu sona olan inanç ve mücadele hırsı dile getirildi.

Sneijder yerine Emre

Cim Bom’da bu zorlu mücadele öncesi en önemli eksik Wesley Sneijder. Teknik patron Hamza Hamzaoğlu, Hollandalı yıldızın yokluğunda, Emre Çolak’ı onun pozisyonunda kullanmayı düşündüğünü söylemişti. Uzun yıllar Galatasaray forması giyen Okan Buruk ise Gaziantepspor’un başında eski takımına karşı zafer arayacak. Ligin ilk yarısındaki maçta, takımın başında Taffarel sahaya çıkmış, kulüple yeni anlaşan Hamza Hamzaoğlu, mücadeleyi tribünde izlemiş ve 90 dakika Aslan’ın tek gollü üstünlüğüyle sona ermişti.

Cim Bom'da on dakika

Sarı-Kırmızılı ekipte kart cezalısı Sneijder’in yanı sıra sakatlığı bulunan Hamit Altıntop forma giymeyecek. Bu iki oyuncu dışında, Cim Bom’un Gaziantep’e karşı eksiği yok. Maç kondisyonu eksik olan Semih’in mücadeleye yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Burak ve Melo’nun 90 dakikayı çıkarmaları da zor görünüyor.

Gaziantep'te son dakika

Okan Buruk yönetimindeki Gaziantepspor’da kaleci Karcemarskas ile stoper Vranjes’in sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncular, bugün Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek. Ligde tehlike bölgesinden uzaklaşan Gaziantep’in, Avrupa Ligi’ne katılma hedefi ya da düşme korkusu yok. Kırmızı-Siyahlı oyuncular, maça rahat çıkacak.

Galatasaray kampa girdi

Gaziantepspor maçı hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamlayan Galatasaray, kampa girerek mücadele saatini beklemeye başladı. Cim Bom’un bu maçta, kritik karşılaşmanın bir taktik provasını gerçekleştirdiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yuncular, bu sabah son bir ter idmanı yaptıktan sonra akşam saatlerinde stadın yolunu tutacak

Metro çilesi yine başlıyor

Bu sezon Galatasaray taraftarının kâbusu haline gelen metro çilesi, bugün de yüzünü gösterecek. Seyrantepe’ye ulaşımı sağlayan metro tünelinin açık olmaması sebebiyle, taraftarlar yine yürüyerek TT Arena’ya ulaşmaya çalışacak. Yönetimin şu ana kadar devlet nezdinde bu konuya dair yaptığı çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Kalkavan’la yenilgi yok

Galatasaray ile Gaziantep arasındaki maçın hakemi Mete Kalkavan, daha önce Cim Bom’un 4 lig maçını yönetti. Sarı-Kırmızılılar bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1 de beraberlik elde etti, hiç yenilmedi. Kalkavan, Gaziantep’in de 5 maçını yönetti. Kırmızı-Siyahlılar’ın 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunuyor

Muhtemel 11'ler

STAT: TT Arena
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Mete Kalkavan

GALATASARAY
Muslera
Sabri
Chedjou
Hakan
Telles
Selçuk
Melo
Bruma
Emre
Yasin
Burak
T.D.: Hamza Hamzaoğlu

GAZİANTEPSPOR
Eray
Barış
Elyasa
Chico
Şenol
Oğuzhan
Ferhat
Erdem
Chibuike
Luis Leal
Muhammet D.
T.D.: Okan Buruk

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ