MENÜ

Emre Güral'dan Volkan'a füze!

Emre Güral, dün akşam jeneriklik bir gole imza attı.

Emre Güral'dan Volkan'a füze!

Trabzonspor’da şans bulamayınca Eskişehir’in yolunu tutan Emre Güral, dün akşam jeneriklik bir gole imza attı. Bu golle takımına 1 puanı getiren isim olan Emre, 90 dakika sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu puanı hak etmiştik. Fenerbahçe şanslı bir gol buldu. Böyle şeyler var futbolda ama iyi toparladık. Fenerbahçe fazla etkili olamadı. Takım olarak çok iyi defans yaptık. Attığım gol için çok mutluyum. Zor bir dönem geçirdim Trabzon’da. Herkes yaşamak istemez, ama güzel zamanlarım da vardı. Eskişehir’e geldim, inşallah daha da iyi olacak. Daha fit olmam lazım. İnşallah böyle devam eder.”

Taraftar yine şovunu yaptı

Eskişehir tribünleri yine görülmeye değerdi. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarını desteklerken, bando klasiği de devam etti. Tribündeki yerini alan bando ekibi, çaldıkları eserlerle takımı ateşlemeyi başardılar. Futbolcular da, kendilerine desteği esirgemeyen tribünlere 90 dakikanın ardından el ele giderek, “Biz biriz” mesajı gönderdiler.

Goran Causic: Çok iyi oynadık

Kırmızı-Siyahlı ekibin kilit isimlerinden Causic, maç sonunda yaptığı açıklamada, çok zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını, ama çok iyi oynadıklarını söyledi. Yıldız futbolcu, ilk yarıda şanssız bir pozisyonla gol yediklerini belirtip, “Basit gol yedikten sonra toparlanmak zor olur. Ama ikinci yarıda güzel bir zeminde çok iyi oynadık, hakkımız olanı aldık. Fakat sonuç galibiyet de olabilirdi” dedi.

Mustafa Yumlu: Devrede konuştuk

Fenerbahçe’nin bulduğu ilk golde şanssız bir şekilde topu kendi ağlarına gönderen Mustafa Yumlu, ikinci yarıda tüm takım bir araya gelip konuştuklarını açıkladı. İlk yarıda şanssız bir gol yediklerini vurgulayan deneyimli stoper, “İkinci yarı maçı çevirmek için hep beraber konuştuk. Çok da iyi başladık. Pozisyona giren de bizdik, gol geç de olsa geldi. Ondan sonra da bir iki pozisyonumuz vardı. Emre mükemmel bir gol attı. Top dışarıya doğru kaleden uzaklaşarak ağlarla buluştu. Mükemmel vurdu. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum destekleri için” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ