MENÜ

Balıkesirspor 1-1 Kayseri Erciyesspor

Ateş hattından kurtulmanın yollarını arayan Balıkesir'le Erciyes'in mücadelesinde gülen olmadı. Kıran kırana geçen maç 1-1 tamamlandı. Sonuç iki takıma da yaramadı, lige tutunma umutları artık mucizelere kaldı.

Balıkesirspor 1-1 Kayseri Erciyesspor

Sezon başında kulübü yeni seçilen belediyeye kaptırmamak için ateşten gömleği sırtına geçiren Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk’ün imkansızlıklar içerisinde bu takımı ligde tutması zaten mucize gerektiren bir işti. Nitekim Kırmızı-Beyazlılar, sezon boyunca ateşten çıkamadı. Başkan Ziya Eren’in yanlış tercihleri nedeniyle bu durumda olan, 4. hocası Fatih Tekke ile ayağa kalkma çabası veren Erciyes’te ise durum farklı. Matematiksel olarak lige tutunma şansı düne kadar yüksekken, Edinho, Serdar Gürler, Necati Ateş, Gökhan Değirmenci gibi takımı sırtlaması gereken isimler kadro dışı durumda olması akıl alır gibi değil. Dağılmış takım görüntüsüyle iyi bile mücadele ettiler Balıkesir karşısında. Tekke’yi bu açıdan kutlamak gerek. Özellikle son dakikalarda yaşattıkları heyecan ve Süper Lig’e kattıkları heyecan nedeniyle her iki ekibe de teşekkürler.

Heyecan fırtınası

9. dakikada Sercan nefis bir vuruşla Zülküf’ü avladı: 1-0. 80’de Vleminckx’in kafasında direkten dönen topu Zoua tamamladı: 1-1. 86’da Zec’in vuruşu kaleciyi geçti, Boye çizgiden çıkardı.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ