MENÜ

Arsenal 0-0 Chelsea

İngiltere Premier Lig 34. haftasında Arsenal ile Chelsea golsüz berabere kaldı.

Arsenal 0-0 Chelsea

Arsenal oynadığı son 12 maçın ikisini kazandı Chelsea'ye karşı. Üç santrforu sakat olan Chelsea'de Pivot santrfor yoktu bugün. Dönerek oynuyorlar.

Arsenal oyuna daha iyi başladı. İlk 10 dakikada gol arayan taraf ev sahibi oldu. Arsenal seyircisi Fabregas'a tepkili. 16. dakikada Fabregas'ın uzun pasında Oscar'ın vuruşunda kaleye giren topu Bellerin kafayla kornere attı. İlk 25 dakikanın tek ve önemli gol pozisyonuydu. Mesut bugün kenarlarda oynamıyor ilk yarım saatte. Daha çok orta sahaya gelip pas yaparak defansta boşluk arıyor. 34. dakikada Bellerin'in ortasında Cazorla vurdu top Cahill'in eline çarptı.Hakem Michael Oliver çarpma olarak yorumladı bence haklıydı.38. dakikada Willian'ın çok şık ara pasında Ramires'in vuruşu Ospina'da kaldı.

İlk yarıda Santrforsuz Chelsea daha iyi oynayan taraf oldu. İki önemli gol pozisyonundan faydalanamadılar. Chelsea bu sezonun şampiyonu. Arsenal'in ilk üçte bitirememesi büyük sürpriz olur.

Emirates'te ilk yarıda gol yok

Oscar'ın yerine Drogba oyunda. İlk yarıda santrforsuz oynayan Chelsea ikinci yarıda ilerde top tutabilecek Drogba'yla. Sanchez bugün çok çalıştı fakat son paslarında isabet yoktu. Mesut ikinci yarıda geriden top alarak oynuyor. Hiç bu kadar geride oynadığını görmedim. Fabregas maskesini çıkarttı. Mesut'un eline çarpan toptan sonra dediğini monitörden çözdüm. Arsenal gol için yükleniyor son toplarda sıkıntı var. 69. dakikada Mertesacker'ın vuruşunda netice alamadı. Bence ilk yarıda iyi oynamayan Giroud'nun yerine Welbeck oynayabilirdi ikinci yarıda. Kapalı defanslara karşı başarılı oynayan bir oyuncu. 73. dakikada Drogba'nın vuruşunda defans ve korner. 76. dakikada ceza sahası içinde Cazorla'nın vuruşu çok kötüydü. 76. dakikada Coquelin'in yerine Welbeck oyunda Ramsey orta sahada oynamaya başladı. Welbeck topla çizgiye indi ortası Courtois ve korner. Wenger son kozunu oynuyor. Giroud'nun yerine Walcott oyunda. Fabregas'ın yerine Zouma oyunda.

21 YAŞINDA ARSENAL KAPTANI OLAN FUTBOLCU ISLIKLANMAZ. Alkışlayan sağduyulu seyircilere teşekkür. Wenger yine Mourinho'yu yenemedi. Arsenal: 0 - Chelsea: 0 Chelsea istediğini alan taraf oldu.

Edip ADANIR / LONDRA

Takım kadroları;

Arsenal: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal Booked, Cazorla Booked, Coquelin Booked (Welbeck - 76' ), Ramsey Booked, Özil, Sánchez, Giroud (Walcott - 84' )

Yedekler: Szczesny, Debuchy, Gibbs, Wilshere, Walcott, Flamini, Welbeck

Chelsea: Courtois, Ivanovic Booked, Cahill, Terry, Azpilicueta, Fàbregas Booked (Zouma - 90' ), Matic, Ramires, Willian Booked (Cuadrado - 93' ), Hazard, Oscar (Drogba - 45' )

Yedekler: Cech, Filipe Luis, Zouma, Drogba, Mikel, Cuadrado, Loftus-Cheek

Hakem: Michael Oliver

Seyirci Sayısı: 60,066

Haberin Devamı
YORUM YAZ