MENÜ

Arena'nın Sambacısı Arouca

Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan Atiba'nın yerine transfer edeceği oyuncuyu Brezilya'da buldu. Palmeiras'ın deneyimli ön liberosu Marcos Arouca da Silva'yı takibe alan yönetim, scout ekibinin raporu doğrultusunda hareket edecek.

Arena'nın Sambacısı Arouca

Vodafone Arena’ya yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla çıkmak için transferde atağa kalkan Siyah-Beyazlılar, lig sonunda takımdan ayrılma ihtimali her geçen gün artan Atiba’nın yerini doldurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bu doğrultuda takımın gönüllerden oluşan scout ekibini görevlendiren ve ek olarak menacerlerden gelen önerileri de değerlendirmeye alan yönetimde; son olarak Brezilya ekibi Palmeiras’ta forma giyen Marcos Arouca da Silva gündeme geldi. Menacerler aracılığıyla tavsiye edilen 28 yaşındaki ön liberoyu araştıran Siyah-Beyazlı idareciler; Brezilyalı futbolcuyla ilgili olarak scout ekibinin vereceği raporun ardından bu oyuncu konusunda kararını verecek.


Beşiktaş'ta sakatlık şoku
Avrupa’ya giderse bedelsiz

Brezilya Ligi’nde; Fluminense, Sao Paulo ve Santos gibi ülkenin dev kulüplerinde görev alan Arouca; daha önce 2 Brezilya Ligi ve birer kez de Libertadores ve Sudamericana kupalarını kaldırmıştı. Ocak ayındaki ara transfer döneminde Santos’tan bonservisi elinde olarak Palmeiras’a geçen tecrübeli futbolcunun, kulübüyle yaptığı özel anlaşma gereği sözleşmesi 2018 yılına kadar sürmesine rağmen Avrupa’dan bir takımla anlaşması halinde bedelsiz olarak ayrılma hakkı bulunuyor.

Bu sezon 11 maça çıktı

Eski kulübü Santos’la geçen dönem tam 50 maça çıkan ve 4 gol ile 1 asistlik performans sergileyen Arouca; Mayıs ayında yeni sezonu başlayacak Brezilya Ligi öncesinde diğer kupalarda Palmeiras’ta 11 karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına gol yada asist katkısı sağlayamasa da; Palmeiras Teknik Direktörü Oswaldo de Oliveira’nın gözdeleri arasında yer alıyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ