MENÜ

Zeljko Obradovic: Hazır olmamız gerek

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncular Ömer Onan ile Nikos Zisis Final Four öncesi açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic: Hazır olmamız gerek

Başantrenör Zeljko Obradovic, Final Four öncesi, Real Madrid ve takımın durumunu değerlendirerek şunları söyledi: “Real Madrid’in ev sahibi avantajı var, takım kimyası oluşmuş bir ekip. 2 yıldır final oynuyorlar. Real Madrid çok yetenekli oyuncularından kurulu bir ekip. Her pozisyonda tüm oyuncular skora katkı veriyor. Ama savunmasını çok değiştiriyor. Efes maçlarında da farklı savunma anlayışıyla oynadılar.Tek düşüncemiz Real Madrid. Buna göre hazırlanıp, savaşmamız gerekiyor. Herkesin şansı ve fırsatı var. Önemli olan bunu nasıl kullandığınızdır. Çok çalışarak bu seviyeye geldik. Çalışmalarımız devam ediyor, çünkü hazır olmamız gerek. Bundan sonra önümüzde daha zor bir yol var. Çok daha fazla çalışarak hazır olacağız” dedi.

Onan: Avrupa’ya örnek olduk

Fenerbahçe Ülker Menajeri Ömer Onan, “Fenerbahçe ve Ülker, 2007’den beri birlikte ve bunun meyvelerini de alıyoruz. Basketbola baktığımızda güçlü sponsorlar gerekiyor. Fenerbahçe, büyük bir camia ve sponsor olunca bu sayede bütçeniz de transfere elverişli oluyor. Biz bu sezon Final Four’u hak ettik. Fenerbahçe Ülker, Türkiye’yi de aşıp, Avrupa’ya örnek oldu. Önemli olan buralarda kalmak. Fenerbahçe Ülker’in yeri de artık buralar” şeklinde konuştu.

Nikos Zisis: Çok şanslıyım

Fenerbahçe Ülker’in devre arasında renklerine bağladığı oyun kurucu Nikos Zisis, Fenerbahçe forması giydiği için şanslı olduğunu ifade ederek, “Fenerbahçe Ülker’e geldiğim için çok şanslıyım. Antrenörümüz de bana fırsat verdi ve elimden geleni yapmaya çalıştım. İlk hedefimiz ilk 8 içinde yer almaktı, ardından Final Four’a kalmayı hedefledik. Hedefimize de ulaştık. Takımıma daha fazla katkıda bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ