MENÜ

Yeni Malatyaspor şampiyonluk yolunda

Menemen Belediyespor ile şampiyonluk mücadelesinde kritik öneme sahip bir maça çıkacak Yeni Malatyaspor'da bu maçın çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Feyyaz Uçar, zorlu randevuya en iyi kadrosunu çıkarmaya hazırlanıyor.

Yeni Malatyaspor şampiyonluk yolunda

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta son deplasman maçına çıkacak Yeni Malatyaspor’da Menemen mesaisi sürüyor. TFF idman sahasında saat 13.30’da dün bir çalışma gerçekleştiren Sarı-Kırmızılılar’da sakatlıkları bulunan bazı oyuncular takımdan ayrı çalıştı. Bayrampaşa maçında sakatlanan Aydın Çetin ve İrfan Başaran’ın iyileştikleri öğrenilirken, Koray Şanlı’nın ise oynamasının mümkün gözükmediği ifade edildi. Cezalı Enes Sığırcı ile Menemen maçında forma giymesi beklenmeyen Koray’ın yerine Osman ve Ersin Veli’nin hazırlandığı görülürken, sarı kart cezası biten Serkan Çalık da ilk 11’deki yerine dönecek.

Uçar’ın kozu Samed

Samed Kartal’ı tam olarak fiziksel yeterlilikte göremediği için iki haftadır 18’e alan ancak oyuna dahil etmeyen Feyyaz Uçar’ın, Menemen maçı öncesi başarılı oyuncuyla bire bir ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı. İlk 11’de olmasa da oyuna sonradan müdahale durumunda Samed kozunu kullanacak olan Uçar’ın, Aydın ve İrfan’ın maça yetişmesi için de sağlık ekibine talimat verdiği öğrenildi.

Kadere yolculuk


Öte yandan Menemen Belediyespor maçı deplasman programı belli olan Yeni Malatyaspor, İzmir’e bugün gidecek. Kara yoluyla Elazığ’a gideceği, oradan da uçak ile İzmir’e uçacağı belirtilen Sarı-Kırmızılı kafilenin akşam saatlerinde konaklayacağı otele yerleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ