MENÜ

Van Gaal, halefini açıkladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Louis van Gaal, görevini bırakmasının ardından yardımcı antrenörü Ryan Giggs'in yerine getirileceğine inandığını söyledi.

Van Gaal, halefini açıkladı

Manchester United’ın televizyon kanalı MUTV’ye konuşan Van Gaal, kulübüyle 2017’nin sonuna kadar anlaşması olduğunu hatırlatarak, "Benden sonra göreve Ryan Giggs’in geleceğine inanıyorum. Şimdilik sorumluluk bende. Giggs’in ise futbolcuların performansıyla ilgili görevleri var ve işini gayet iyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından transfer sezonunun gözde isimleri arasına giren ve Real Madrid’de forma giyeceği iddia edilen David de Gea hakkında da değerlendirmelerde bulunan Hollandalı teknik adam, "Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek. Anlaşması için yürüttüğümüz görüşmeler beklediğimizden uzun sürdü. Bunlar olabilir. Hocası olarak kalmasını istiyorum. Ama bu konularda patron oyuncudur ve ancak kendisi ’evet’ ya da ’hayır’ diyebilir" şeklinde konuştu.

Van Gaal, İspanyol kalecinin futbol hayatına kulübünde devam etmesi için çok yüksek miktarda bir ücret teklif ettiklerini de vurguladı.

Manchester United formasıyla 963 maça çıkan eski futbolcu Giggs, geçen sezon "Kırmızı Şeytanlar"ı çalıştıran David Moyes’in lig sonlarına doğru gönderilmesinin ardından takımda 4 maçlığına teknik direktör olarak görev almış, Hollandalı çalıştırıcının sezon başında göreve başlamasının ardından yardımcılığını üstlenmişti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ