MENÜ

Ünal Karaman: Kahpece planlar yapmasınlar!

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik patronu Ünal Karaman, spor basınına yansıyan 'kulüp 3 puan silme cezası alacak' haberlerine isyan etti. Masayı yumruklayan Karaman, "Bizim üzerimizden kahpece planlar yapmasınlar" dedi.

Ünal Karaman: Kahpece planlar yapmasınlar!




PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, bu sezon şampiyon olacaklarını iddia ederken, geçmiş dönemdeki futbolculara olan borçlar nedeniyle ortaya atılan '3 puan silme' iddiası hakkında çok sert konuştu.


"KUMPAS HAREKETİ"
Dün akşam oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına, tüm şehit ve gazileri saygıyla andığını, ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını söyleyerek başlayan Karaman, "Geçen hafta 'algı operasyonu' oluşturuldu. Sahada, 23 Nisan kutlaması yapabilecek yaşta çocuklar mücadele ediyor. Kişi kendinden bilir işi. Siz bu çocukların emeği üzerinden kalkıyorsunuz kumpas hareketi oluşturuyorsunuz" dedi.

"YAZIK, GÜNAH DEĞİL Mİ!"
Sinirlerine hakim olamayıp masayı yumruklayan Karaman, "Mazimiz temiz. 1 lira , 1 gol, 1 puan… Allah bana yaşatacaksa haram zıkkım olsun. Bu emek bu kadar basit çalınmaz, çalınmamalı. Allah bana yaşatacaksa, yaşatmasın. Ayıptır, bu çocuklar alın teri döküyor. Yazık günah değil mi? Bu çocukların üzerine, bizim üzerimize kahpece plan yapmasınlar" ifadelerini kulandı.

48 yaşındaki hoca, "Şampiyonluğu kaybedebiliriz, olamayabiliriz. İlk defa söylüyorum, şampiyon olacağız. Onlara inat olacağız. Yazsınlar, altını çizsinler" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ