MENÜ

Trabzonspor'da hedef 'Adem Büyük'

Son Beşiktaş maçında taraftarının protestosuna inanılmaz bozulan başarılı oyuncu, yönetimden izin istedi. Kasımpaşa ile bağlarını kafasında koparan Adem Büyük'ün yeni formasının Bordo-Mavi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor'da hedef 'Adem Büyük'

Trabzonspor’da yeni sezonun planları hem yerli hem yabancı oyuncu bazında aralıksız sürüyor. Karadeniz ekibinde kale hariç her mevkiye takviye isteyen teknik direktör Ersun Yanal’ın aklındaki oyunculardan biri de Kasımpaşalı Adem Büyük’tü. 27 yaşındaki futbolcunun hücumun her bölgesinde oynayabilen yapısı, Bordo-Mavililer’in hocasının yeni sezon planlarına bu ismi almasına yol açmıştı.

Waris’in de alternatifi

Yanal’ın, Adem Büyük’ü istemesinin bir başka sebebi de sezon sonunda Waris ile yaşanabilecek olası bir ayrılığa alternatif hazırlama arzusu. Talipleri olan futbolcu için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, “Karar vermek için sezon sonuna kadar süre istiyorum. Onu fazla kullanamadım ve yer açabilir miyim diye bakacağım” mesajını yollayan Ersun hocanın, Waris’ten vazgeçmesi halinde ilk tercihi Adem Büyük olacak.

İyi ayrılmak istiyor

Adem Büyük’ün Kasımpaşa’daki son durumu da ayrılık kokuyor. Geçtiğimiz sezon ve devre arasında da adı birçok ekiple anılan 27 yaşındaki futbolcu bu kez daha kararlı. Bunda hem takımının son dönemlerde yaşadığı hedefsizlik problemi hem de kişisel etkenler söz konusu.

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş maçında kendi taraftarıyla atışan Adem Büyük, kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Bu olaydan çok etkilendiği ve demoralize olduğu öğrenilen başarılı futbolcunun Kasımpaşa Yönetimi’nden izin istediği ve “Uygun şartlarla, iyi ayrılalım” haberini yolladığı belirtildi.

Adem’in 4 sebebi var

Normal şartlar altında 2018’e kadar mukavelesi olan Adem Büyük’e Kasımpaşa’nın da sezon sonunda izin vermesi bekleniyor. Ve Adem’in yeni adresi. Kendisiyle uzun süredir ilgilenen Trabzonspor’a yakın duran bölgesinin iyi isimlerinden olan yıldızın, “Şampiyonluk hedefi, büyük taraftar kitlesi, yeni stat ve milli takım. Hepsi bir oyuncuyu etkileyecek faktörler” diyerek yakın çevresine bundan sonraki rotasına dair ip uçları verdiği belirtildi.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ