MENÜ

Rıdvan Dilmen'in tahmini tuttu!

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan yüzde 100 Futbol programında Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in tahmini tuttu!

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Tipik bir orta saha mücadelesi. Olağanüstü kötü bir zemin yok. Fenerbahçe sonlara doğru vitesi yükseltti. Eskişehirspor'da Mori etkili olmaya çalışıyor ama kanatlardan destek alamıyor" dedi.

'Hasan ve Gökhan etkili'

Rıdvan Dilmen ayrıca şunları söyledi: "Fenerbahçe'de iki kenar bek olan Hasan Ali ve Gökhan etkili. İki bek oyuncu da topu sürüyor. Temposu düşük ama Fenerbahçe'nin puan hesabı yaptığı bir maç. Eskişehir'in puan hesabı yok gibi. İlk 20 dakika Fenerbahçe ağırlıklıydı. Eskişehir 20. dakikadan sonra etkili olmaya çalıştı. Sıkıcı bir maçtı ilk yarı. Fenerbahçe'nin artısı rakibine fırsat vermemesi oldu"

Dilmen'in tahmini tuttu!

İlk yarının ardından devre arasında yorum yapan Rıdvan Dilmen "Fenerbahçe'de garanti oyuna girecek oyuncu Selçuk Şahin olacak. Hatta şimdi ısınıyordur" demişti. Dilmen'in bu tahmini tuttu ve İsmail Kartal 74. dakikada Emre Belözoğlu'nu kenara alarak Selçuk Şahin'i sahaya sürdü.

"6 dakika uzatma Fenerbahçe'nin aleyhineydi"

1-1 biten maçın ardından ise Dilmen, "Volkan mükemmel oynadı. Büyük ihtimal soyunma odasında Fenerbahçeli futbolcular 'Buradan puansız dönerek demorelize olabilridik. 1 puanda iyidir' demiştir. Emre müthiş bir gol attı. Maçın başında tempo düşük ve iki takım da sakindi. 1-0 öndeyken de Selçuk Şahin'i oyuna almak zorunda kalıyorsunuz. Serdar Özkan, Fenerbahçe'yi sarsabildi. Oyuncu eksiltmenin nasıl olduğunu gösterdi. 6 dakika uzatma Fenerbahçe'nin aleyhineydi" dedi.


Volkan Demirel rekora ortak oldu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ