MENÜ

İsmail Kartal: Puan kaybedersek bedeli ağır olur

İsmail Kartal, öğrencilerine Eskişehirspor maçının sezonun en önemli sınavlarından biri olduğunu anlattı, “Eğer bu mücadelede puan kaybı yaşarsak, bedelini çok ağır olarak öderiz” diye konuştu.

İsmail Kartal: Puan kaybedersek bedeli ağır olur

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Eskişehirspor maçı öncesinde öğrencilerine konuşma üstüne konuşma yapıyor. Zorlu karşılaşmanın kendileri açısından ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar anlatıyor. Kartal, dünkü idmanda da futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Kalan 7 haftada Eskişehir maçının ayrı bir önemi olduğuna değinen İsmail Kartal, “Sezon başından beri birçok kader maçımız oldu. Ancak bu karşılaşmanın yeri çok ayrı. Eğer kazanırsak, önemli bir avantaj elde ederiz. Kısacası bu maç bizi 4. yıldıza ulaştırır. Hata yapma lüksümüz hiç yok. Çünkü eğer puan kaybedersek, bunun bedelini çok ağır bir biçimde öderiz. Bu kayıp bize şampiyonluğa mal olabilir” ifadelerini kullandı.

‘Zirveyi bırakmayalım’

Kartal’ın ardından takım kaptanları da söz aldı, “Zor günler geçirdik. Liderlik koltuğuna oturmak için çok mücadele ettik. Zorlukla çıktığımız zirveden sezon sonuna kadar inmeyelim” diyerek takım arkadaşlarını motive etti.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ