MENÜ

Eskişehirspor'a Fenerbahçe dopingi

Ekonomik anlamda zor günler yaşayan Eskişehirsporlu futbolculara yönetimden müjde geldi: Fenerbahçe'yi yenin. TFF'den gelecek 1 milyon TL'lik galibiyet priminin hepsini size dağıtalım!

Eskişehirspor'a Fenerbahçe dopingi

Eskişehirspor ligde hedefsiz gibi görünüyor. Ancak Mihcael Skibbe, şampiyonluk yarışında Sarı-Lacivertliler’e çelme takmaya kararlı. Alman teknik adam, hafta boyunca futbolcularını, “Fenerbahçe’yi yenelim ve ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterelim. Taraftarımız önünde bizden kolay kolay puan alınamayacağını bir kez daha kanıtlayalım” sözleriyle motive etti.

Skibbe’ye bu konudaki en büyük yardım ise yönetimden geldi. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik darboğaz nedeniyle futbolcular da finansal anlamda zaman zaman sıkıntı çekti. Yönetim, oyuncuları çok sevindirecek bir karar aldı. Futbolculara, “Fenerbahçe karşısında sahadan galibiyetle ayrılın, biz de Türkiye Futbol Federasyonun’dan gelecek olan 1 milyon TL’lik primi takıma dağıtalım” mesajı gönderildi.

Eskişehir’de son dakika

Zorlu mücadele öncesinde Kırmızı-Siyahlılar’da önemli eksikler var. Savunma oyuncusu Akaminko ile orta sahada görev yapan Mirkan Aydın ve Onur Çakmakçı sakatlıkları nedeniyle bu akşam görev yapamayacak. Ayrıca golcü oyuncu Ömer Şişmanoğlu de cezası nedeniyle Fenerbahçe karşısında takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Eskişehirspor’da ayrıca Sissoko, Kamil Ahmet, Causic, Diego ve Mustafa Yumlu ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde haftaya Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

Hoşcan: Takıma inanıyorum

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Hoşcan, “Biz daha evvel kendi sahamızda Fenerbahçe’yi yenmiştik. Takımıma inanıyorum, güzel bir maç olacak” dedi. Hoşcan, Fenerbahçe’nin uğradığı silahlı saldırıyla ilgili olarak ise, “Eskişehir çok medeni ve güzel bir kenttir. Trabzon’da yaşanan olayın kesinlikle hiçbir camiaya mal edilmemesi lazım” ifadelerini kullandı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ