MENÜ

Atiba Trabzon'a çok yakın

Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Kanadalı futbolcu için Trabzonspor'un devreye girdiği öğrenildi. Yanal'ın da sıcak baktığı 32 yaşındaki oyuncunun, “Lig bitsin görüşelim” diyerek mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Atiba Trabzon'a çok yakın

Trabzonspor’da sadece dış transfer değil, ülke içindeki oyunculara yönelik hareketlilik de tavan yapmış durumda. Hem genç isimler hem de tecrübeliler teknik direktör Ersun Yanal’ın listesini süslüyor. Bu paralelde, Bordo- Mavililer’in takımda düşündüğü ve ön teklifte bulunduğu bir oyuncunun da Beşiktaş’ta forma giyen Atiba Hutchinson olduğu öğrenildi.

Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen deneyimli orta alan futbolcusuna Trabzonspor’u düşünüp düşünmeyeceğinin sorulduğu ve ilk temastan olumlu sonuç çıktığı bildirildi. Şu an için takımıyla şampiyonluk mücadelesi verdiğini belirten Kanadalı’nın, “Sezon sonunda görüşelim” diyerek kapıyı açık bıraktığı belirtildi.

Medjani’nin yerine...

Teknik direktör Ersun Yanal’ın da 3 cephede mücadele etme hedefinden ötürü her bölgede deneyimli isimlere ihtiyaç duyduğu ve Atiba’ya da bu anlamda sıcak baktığı vurgulandı. Zira, Yanal’ın Atiba’yı, zaman zaman stopere çektiği Medjani’nin yerine ön libero-orta alan bölgesinde düşündüğü ve “Hem iyi bir kesici hem de top kullanma becerisi yüksek. Kadromuzda ihtiyaç duyacağımız oyunculardan” görüşlerini bildirdiği ortaya çıktı.


Bilic'ten önemli uyarı

Haberin Devamı
YORUM YAZ