MENÜ

Sivasspor 1-2 Mersin İdman Yurdu

Sabah haciz şoku nedeniyle maç toplantısı bile yapamayan Mersin, Sivasspor'u, son dakikasına 1-0 geride girdiği maçta 2-1 yenmeyi başardı. Kırmızı-Lacivertliler, 39 puana ulaştı.

Sivasspor 1-2 Mersin İdman Yurdu

Sivas’ta soğuk havada sıcak bir mücadele izledik. 41’de organize gelişen atakta Mersin İdman Yurdu yüzde yüz bir gol kaçırdı. Welliton’un sağ kanattan ‘al da at’ dediği pası Nakoulma harcadı. 45’te bu kez Sivasspor gole yaklaştı. Ara pasla ceza alanına giren Cicinho’nun ortasından gelen topu Mersin savunması son anda kornere attı ve bu pozisyonla da ilk yarı bitti: 0-0

Nöbetçi golcü işbaşında

67’de Sivasspor penaltı kazandı. Utaka’nın topuna Murat Ceylan elle müdahale edince Barış şimşek penaltı noktasını gösterdi. 68’de atışı kullanan Aatif penaltıyı gole çevirdi: 1-0. Ve sonra bir mucize yaşandı. ‘Maç bitti’ derken Khalili’nin uzaktan şutunda Korcan topu çeldi, Sinan yetişti ve takımı adına 90’da beraberlik golün attı: 1-1. Son anda oyuna giren bir başka isim Futacs’ın şutu 90+3’te Mersin’e zaferi getirdi: 1-2. Sivasspor adeta şok oldu, Mersin ise altın buldu.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ