MENÜ

Rıza Çalımbay: İlk yarıda mükemmel oynadık

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maç sonunda önemli açıklamalar yaptı.

Rıza Çalımbay: İlk yarıda mükemmel oynadık

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da özellikle karşılaşmanın ilk yarısında mükemmel oynadıklarını belirtti.

İkinci yarıda Medicana Sivasspor’un yaptığı değişiklikle etkili olmaya başladığını, penaltıdan golü yediklerini aktaran Çalımbay, buna rağmen maçtan kopmadıklarını söyledi.

Sonradan oyuna giren futbolcularının çok çok iyi işler yaptığını vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti:

"İyi bir galibiyet aldık. Sivasspor adına çok üzüldüm, aynı sıkıntıyı geçen hafta biz de yaşadık. Golü yedik, maç bitti. Futbolun içerisinde olan şeyler. Sivasspor’un ligde hiçbir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum, belki daha iyi olacaktır. Onların hedeflerinin kupa olacağını inanıyorum. Kupada da inşallah çok iyi yerlere gelirler. İnşallah, final oynayıp kupayı da alırlar. Kupayı da alabilecek güçte bir takım."

Rıza Çalımbay, ligi çok iyi bir yerde bitirmek istediklerini belirterek, Medicana Sivasspor’a lig ve kupada başarılar diledi.

Sivas’taki haciz işlemi

Eski futbolcusu Ahmet Şahin’in şampiyonluk primi alacağı sebebiyle Mersin İdmanyurdu Kulübü’ne Sivas’ta kaldığı otelde uygulanmak istenen haciz işleminin sorulması üzerine Çalımbay, olayın kendileri dışında geliştiğini ve üzücü olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş’a da icra geldiğini söyleyen Çalımbay, Mersin varken neden Sivas’ta bu işlemin yapıldığına anlam veremediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Mersin’e gelebilirsin, kulübe gelebilirsin ama niye Sivas’ı seçiyorlar, niye deplasmanı seçiyorlar? Bunu ne amaçla yaptıklarını ben anlamadım. Üzücü bir olay. Niye deplasmanı seçtiler onu anlamadım. Demek ki Sivas olmasa ondan sonraki deplasmanı gelecekler. Biz ona üzüldük. Her kulübün sıkıntıları, dertleri olabilir ama bunu sahaya kadar yansıtmasınlar. İyi bir olay değil. Büyük bir konu da değildi. Niye deplasmanı seçtiler onu anlamadık? Bir de burada ne alacaksın? Burada bir şey yok ki. Bir futbol takımının başına gelmesi kötü bir şey. Herkesin daha dikkatli davranması gerekiyor. Her şeylerini dört dörtlük yapmaları gerekiyor. Yapılmaması gereken bir şeydi yapıldığı için üzgünüz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ