MENÜ

Hoşcan'dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'yi ağırlayacak Eskişehirspor'da başkan Mesut Hoşcan, zorlu 90 dakika öncesi Türk futbolu adına olumlu mesajlar verdi. Sarı-Lacivertliler'in Rize-Trabzon yolunda yaşadığı çirkin saldırıyı da hatırlatan Es Es'in patronu, bu eylemin ne bir camiaya ne de bir kente mâl edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

Hoşcan'dan Fenerbahçe açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak Eskişehirspor'da hazırlıklar tamamlandı. Kırmızı-Siyahlı kulübün başkanı Mesut Hoşcan, yarınki karşılaşma öncesi yaptığı açıklamalarla Fair-Play temennisinde bulundu. Ligin ilk etabında İstanbul'da oynadıkları maçta berabere kaldıklarını belirten başkan Hoşcan, bu kez saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp, sahadan galip ayrılmak istediklerini ifade etti. "Takımıma inanıyorum, güzel bir maç olacak. Puanlarla sahadan ayrılmak ümidi ile çalışıyoruz" diyen Hoşcan, "Maç 3 ihtimalli bir karşılaşma. Her türlü sonuç olabilir. Fair-play çerçevesinde güzel bir maç olmasını diliyorum. Futbolcularımıza bu konuda uyarılarımızı yaptık. Teknik ekibimiz de yapıyor" şeklinde konuştu.

'Huzurlu ama puansız'

Fenerbahçe’nin, Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken Rize-Trabzon yolunda uğradığı silahlı saldırıya değinen Hoşcan, yaşanan olayın hiçbir camiaya mal edilmemesi gerektiğini kaydederek, şunları söyledi: "Eskişehir çok medeni ve güzel bir şehirdir. Trabzon’da yaşanan olayın kesinlikle hiçbir camiaya mâl edilmemesi lazım. Bu olayların bir topluma, bir camiaya mâl edilmesini hiç doğru bulmuyorum. Eskişehirspor taraftarlarımız takımını desteklemek için her türlü mücadeleyi yapacak. Fenerbahçe de Eskişehir’de en iyi, en güvenli şekilde ağırlanacak. Kendilerini puansız ama huzurlu bir şekilde göndermek için çalışmalarımızı yapacağız."

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ