MENÜ

Fenerbahçe'de 'feda' zamanı!

Fenerbahçe'de yönetim, futbolculardan maddi anlamda büyük fedakarlıklar isteyecek.

Fenerbahçe'de 'feda' zamanı!

Türk futbolunda “Feda” politikası Beşiktaş ile başlamıştı. Siyah-beyazlılar 3 sezon önce Samet Aybaba yönetiminde yola çıkmış ücreti düşük oyuncular transfer etmişti.

Sonrasında ise Galatasaray’da ekonomik sıkıntılar baş gösterdi. Sarı-kırmızılılar sırf futbolda değil, basketbolda da oyunculara paraları ödenemediği için sıkıntılı süreçler geçirmişti. Hala da bu süreç yaşanıyor. Son dönemde de özellikle Diego’nun parası ödenmediği için külübü TFF’ye şikayeti Fenerbahçe’de de ekonomik sıkıntıların arttığını belgelemişti.

İNDİRİM ZAMANI!

Ve ‘Feda’ deme sırası artık Fenerbahçe’ye geldi. Süper Lig’de bitime 7 hafta kala zirvede bulunan sarı-lacivertliler, bir yandan da gelecek sezonun transfer politikalarını şekillendirmeye başladı.

Ancak sarı-lacivertli yönetimin alınacak oyunculardan bazı talepleri var. Bunların en başında ise gelir vergilerini kendileri ödemeleri gelecek. Mevcut kadroda bulunan isimlerden de ücretlerinde indirime gidilmesi istenecek. Keza futbol takımında sözleşme yenilenecek oyunculardan da aynı durum talep edilecek...

SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Sarı-lacivertlilerde sezon sonunda 7 futbolcunun sözleşmesi bitecek. Bu isimler Emre, Kuyt, Webo, Bekir, Egemen, Mert ve Selçuk… Kuyt Feyenoord’la anlaştı. Sözleşmesi biten 7 oyuncunun maç başı ücretleri hariç sezonluk gelirleri toplamda 10 milyon 450 bin Euro ediyor.

Kaynak: Millet

Haberin Devamı
YORUM YAZ