MENÜ

Bilic: Son sözü biz söyleyeceğiz

Şampiyonluk yarışının çılgınca geçtiğini belirten Slaven Bilic, "Stadımız olmadan buralara kadar gelmeyi başardık. Her şeyini ortaya koyan bir ekibimiz var. Bu ruhu kalan 7 maça yansıtıp, son sözü söylemek istiyoruz” yorumunu yaptı.

Bilic: Son sözü biz söyleyeceğiz

Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic’in, kalan 7 hafta öncesi takımına olan inancı tam... Hırvat hoca, Galatasaray ve Fenerbahçe ile girdikleri şampiyonluk mücadelesinin çılgın bir şekilde devam ettiğini belirtirken, son maça kadar heyecanın süreceğini düşünüyor.

Bilic, “Şu anda Fenerbahçe bizim 1 puan önümüzde. Ancak kimin mutlu sona ulaşacağı henüz belli değil. Biz her türlü zorluğa rağmen sezon sonunda kupayı kaldıracağımıza inanıyoruz. Stadımız olmadan buralara kadar gelmeyi başardık. Avrupa’da özellikle İngiliz takımlarına karşı oynadığımız futbolla, herkesin takdirini kazandık. Coşkulu oynayan ve kazanmak için her şeyini ortaya koyan bir ekibimiz var. Bu ruhu, kalan maçlarımızda da sahaya yansıtmak istiyoruz” dedi.

‘Hedefe kilitlendik’


“Daha önce de söylediğim gibi, her karşılaşma kendi içerisinde bir final niteliğinde” diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Artık hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Konsantrasyonu üst düzeyde tutmalı ve sinirlerimize hakim olmalıyız. Maçları 11 kişi olarak tamamlamak çok önemli. Takım olarak hedefe kilitlendik. Amacımız, son sözü söyleyen takım olabilmek. Bu yolda bizler, oyuncularımız ve taraftarımızın üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerek. Tek vücut olursak, şampiyon biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ