MENÜ

Abdurrahim Albayrak özür diledi

Şehit Savcı Mehmet Kiraz'ın oğlu Muhammed'i Florya'da futbolcularla tanıştırırken yaptığı olay hareketle gündeme gelen Abdurrahim Albayrak herkesten özür diledi.

Abdurrahim Albayrak özür diledi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, GSTV'de bir açıklama yaparak herkesten özür diledi. Albayrak, yakın bir süre önce şehit edilen savcı Mehmet Kiraz'ın oğlu Muhmammed'in Florya'yı ziyareti sırasında yaptığı hareketle ilgili konuştu.

Albayrak iyi niyetli bir tavır sergilemeye çalıştığını ve Muhammed'in acısını dindirmek için kendisini 23 Nisan'da tesislerde ağırladıklarını dile getirip şu ifadeleri kullandı:

“Rahmetli savcımız çok sevdiğim biriydi. Rahmetli savcımızın babası Hakkı Amca ile Muhammet Hakkı’ya nasıl moral vereceğimizi düşündük. Muhammet 2.5 saat burada kaldı. Futbolcular ona imzalı formalar verdi; onunla beraber top oynadı. Hamza Hoca top hediye etti. Onu mutlu etmek için seferber olduk. Bu kadar güzel bir günde, 2.5 saat içinden 2 saniyelik bir şey çıkarıp Muhammet'i huzursuz etmek hiç hoş olmadı. Bizi onu mutlu etmek için buraya çağırdık. Sneijder'e anlatış şeklim yanlış anlaşılmış olabilir. Burada bir hata yapmışsam Türkiye'de tüm çocuklardan, herkesten özür dilerim. Böyle bir hata yapmış olsam bile basın mensubu arkadaşların Muhammet'i düşünerek bunu yayınlamamaları gerekiyordu. Muhammet’in ailesi üzülmemem için beni aradı. Bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem herkesten özür diliyorum. Muhammet’i dedesiyle beraber Gaziantepspor maçına da götüreceğim” dedi.
Galatasaray'da kriz büyük! Burak, Selçuk ve Sabri...

Haberin Devamı
YORUM YAZ