MENÜ

Skibbe'den iddialı Fenerbahçe açıklaması

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.

Skibbe'den iddialı Fenerbahçe açıklaması

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig’de bu hafta evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçı öncesi basına açık son antrenmanını gerçekleştirdi.

Ligde son olarak Kayseri Erciyesspor’u 1-0 yenerek rahat nefes alan Eskişehirspor’da gözler Fenerbahçe’ye çevrildi. Ligin ilk yarısında rakibiyle Kadıköy’de 2-2 berabere kalan Kırmızı-Siyahlılar’da hedef bu kez taraftarı önünde zafer yaşamak.

Yardımcılarıyla birlikte dünkü antrenmanda izlediği maç kasetlerini ve buradan edindiği izlenimleri futbolcularına aktaran Skibbe, ayrıca zaferin de şifrelerini paylaştı. Beşiktaş ve Galatasaray karşısındaki performansı tekrar sergilerlerse, Fenerbahçe’yi de yenebileceklerini belirten Alman futbol adamı, “Fenerbahçe şu an Süper Lig’in lideri. Diğer İstanbul takımları gibi şampiyonluğun en güçlü adayı. Fenerbahçe’ye karşı iyi oynamamız gerekiyor. Sabırlı, disiplinden 90 dakika boyunca hiç kopmayan ve her yere koşan bir takım olmamız gerekiyor. Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı nasıl oynadıysak, Fenerbahçe’ye de aynı ciddiyetle mücadele edeceğiz. Beşiktaş’ı çok güzel bir futbol sonucu 1-0 mağlup etmiştik. Bu iki rakibimize karşı oynadığımız oyunu oynarsak inanıyorum en az 1 puan veya galibiyetle sahadan ayrılabiliriz” diye konuştu.

‘Onur soru işareti’

Kritik randevu öncesi Ömer Şişmanoğlu’nun kart cezası bulunuyor. Akaminko ve Mirkan da sakatlıkları nedeniyle oynamayacak. Takımda fazla eksik bulunmadığını belirten Skibbe, “Tabii ki evimizde oynadığımız her maçta hedefimiz 3 puandır. Çok eksik oyuncumuz yok. Onur Bayramoğlu, arka adalesinden bir sakatlık geçirdi. Şu an Fenerbahçe maçı öncesi soru işareti olan tek futbolcumuz Onur olarak gözüküyor” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ