MENÜ

Hamzaoğlu: Hakem hatası olur. Ben oyuncuma bakarım

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu Fenerbahçe-Bursaspor maçında, Bursaspor ofsayt sebebiyle verilmeyen golü için de "Hakem hatası her yere olur. Ben oyuncuma bakarım. Her maçta oluyor bu tip çeyler. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Hamzaoğlu: Hakem hatası olur. Ben oyuncuma bakarım

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen antrenman 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle basına ve halka açık bir şekilde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde terörist bir saldırıda hayatını kaybeden savcı Mehmet Kiraz'ın oğlu Muhammet Kiraz da, saha içinde futbolcularla bir araya geldi ve fotoğraf çektirdi.

Fotoğraf çekimi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamza Hamzaoğlu şu ifadeleri kullandı:

-23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı ve Kandiliniz kutlu olsun. Bugün antrenmanı 23 Nisan nedeni ile açtık. Genç kardeşlerimiz gelmek isteyebilir diye.

- Trabzon maçı nedeniyle üzgünlük var. Avantajımızı devam ettirmek istediğimiz bir maçı kaybettik. Henüz açılmış bir fark yok. Kaldı ki 7 hafta var. Sadece bir avantaj kaybettik. İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda liderliği yine alacağız ve ligi istediğimiz yerde bitireceğiz.

- Semih ve Melo ile ilgili hafta sonuna kadar bakacağız, değerlendireceğiz. Semih'in bir gribal durumu vardı, Melo henüz istediğimiz seviyede değil.

-Derbiler dışında diğer maçların da önemli olduğunu unutmamak lazım. Herkes herkesi yenebilir. Biz sadece avantajımızı kaybettik. Şampiyonluğa olan inancımızı kaybetmiş değiliz.

-Tartışmalı kararlar her hafta oluyor. Ofsayttı değildi bir sürü şey konuşuluyor. Bunlar maç içinde verilmesi gereken kararlar. Bunlara takılmamak lazım. Biz kendi işimize bakıyoruz. Hakemler de hata yapacaktır.

-Sneijder'in yokluğunda büyük ihtimalle Emre'yi düşüneceğiz. Bunun kararını da hafta sonu vereceğiz.

-Birinci bölgede savunma yapan bir takım görüntüsünde olamayız. Böyle bir oyun anlayışını benimsedik. Bizim verdiğimiz pozisyon sayısına bakarsanız rakiplerimizden çok fazla değil. Biraz şanssızız. Yediğimiz golleri alın bir daha bakın. Bu maçta iki tane Sabri'nin ayağından seken top, rakibin önüne geliyor. Geçen hafta Hakan'ın ayağından çatala giden bir top. Biz aynı oyunu oynamaya devam edeceğiz. Hücum eden takımlar pozisyon verecektir. Benim için önemli olan yediğimizden fazlasını atabilmektir.

- Telles'ten de Sabri'den de memnunum. Sadece yaptıkları hataları görüyüroruz. Maç içinde yaptıkları iyi şeyleri görmüyoruz. Ben Alex'ten de Sabri'den de memnunum. Tabi ki hata yapacaklar. Sahada bir şey üretmek istiyorlar çünkü. Orta sahada top kayıplarımız var. Forvette kaçırıyoruz. Asıl problemin başladığı yerler başka. Herkesin dikkatli olması lazım. Başarı detaylarda gizli o detaylara önem vermek lazım.

- Burak idmanda bir sakatlanıyor, ağrısı oluyor. Tam randıman alamıyoruz. Ona da bakacağız hafta sonuna kadar. Değerlendireceğiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ