MENÜ

'20 yıllık hasret bitecek'

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Adana Demirspor, bu sezon kentin 20 yıllık Süper Lig hasretine nokta koymayı hedefliyor.

'20 yıllık hasret bitecek'

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda cuma günü saat 19.00’da başlayacak maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u da yenerek Süper Lig’ bir adım daha yaklaşmak istiyor. Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Av.Ertuğrul Doğaner, Adana Demirspor’un 20 yıllık Süper Lig hasretinin 6 hafta sonra biteceğine inandığını belirterek, "Bekle bizi Süper Lig. Önümüzde 6 final maçımız kaldı. Gaziantep Belediyespor karşısında alacağımız galibiyetle belki de ligin tamamlanmasına son 2 hafta kala iş bitmiş, Adana Demirspor Süper Ligi garantilemiş olur" dedi.

'Taraftarımızla kazanırız'


Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olduğunu da ifade eden Doğaner, "Bu hafta bizim için çok önemli. Rakibimiz deneyimli futbolculardan kurulu güçlü bir ekip. Bizim için zor bir maç olacak ancak taraftarımızın da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılıp 3 puanın sevincini hep birlikte yaşayarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Takımın form ve moral durumunun da çok iyi olduğunu ifade eden Doğaner, artık yolun sonuna yaklaştıklarını ve Adana Demirspor’un Adana’yı Süper Lig'e taşıyacağını söyledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ