MENÜ

Siyah-Beyaz para bastı

Ligde şampiyonluk kovalayan Beşiktaş'ta taraftarlar, Kartal Yuvaları'na akın ederek şimdiye kadar takımlarına maddi yönden destek verdi. 350 binin üzerinde formanın satıldığı 1 yıllık süreçte kulübün kasasına 30 milyon TL'den fazla sıcak para girdi.

Siyah-Beyaz para bastı

Spor Toto Süper Lig’de kalan 7 haftalık süreçte şampiyonluğa yürüyen Siyah-Beyazlılar’a taraftar desteği de son dönemin en yüksek seviyesine ulaştı. Takımın son olarak Kasımpaşa’yı 5-1’lik skorla geçtiği maçın ardından internet üzerinden kampanya başlatarak tüm Türkiye’de 70’i bulan Kartal Yuvası mağazalarına adeta akın eden taraftarlar, kulübe büyük mali katkı sağladı. Sezon başında eski yönetici Hüseyin Mican’ın koordinatörlüğünde yeniden yapılandırılan Kartal Yuvası’nda bir yıl öncesine göre satışlar yaklaşık yüzde 70 arttı. Her geçen gün daha fazla ilgi gören formalarda ise satış miktarı, 350 bini geçti. Bu ilgi sonrasında kulübün kasasına 30 milyon TL civarında sıcak paranın girdiği öğrenilirken miktarın sezon sonuna kadar 40 milyon TL seviyesine çıkması ön görülüyor.

En fazla ilgi Demba Ba formasına

Kartal Yuvaları’nda en fazla ilgiyi siyah formanın gördüğü bildirildi. Takımın Senegalli yıldızı Demba Ba’nın 9 numaralı formasının ise en fazla talep gören ürün olduğu açıklandı. Golcü futbolcunun ardından; en çok satılan formaların ise Gökhan Töre ve Jose Sosa’nın ekipmanlarının olduğu ifade edildi.

3 tır Türkiye’yi dolaşıyor

Şube ve internet üzerinden yapılan satışların yanında; kulübün 3 tırı da tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Kartal Yuvası’nın olmadığı ülkemizin en uç bölgelerine kadar taraftarlara hizmet götüren tırlar, hem Beşiktaş’a mali katkı sağlıyor hem de Siyah-Beyazlı futbolseverleri sevindiriyor. Tırlar bugün; Bartın Merkez Cumhuriyet Meydanı, Amasya Taşova Meydanı ve İzmir Aliağa Demokrasi Meydanı’nda hizmet verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ